Motiv leptira na odjeći - BIGportal.ba
Magazin Moda

Motiv leptira na odjeći

Ove sezone leptiri su sleteli na odeću i u naše garderobere uneli dah romantike i nježnosti

Ove sezone leptiri su sleteli na odeću i u naše garderobere uneli dah romantike i nežnosti. Kako u prirodi ima više od stotinu hiljada primeraka ovih živopisnih dragulja, dizajneri nisu morali da traže dodatnu ispiraciju. Samo su iskoristili niz originalnih “mustri” i stavili ih na tkanine od kojih su kreirali kompletan “autfit” za plažu.

Ipak, većina njih opredelila se za veće primerke ovih lepih insekata, kombinujući ih kao masivne ali lagane ogrlice uz jednobojne haljine ili koristeći njihov oblik da naprave elegantne topove i korsete uz pantalone ili suknje od muslina. Poneki su, pak, išli na trodeminezionalnu varijantu, pa su sjajne ukrase kačili na kreacije, stvarajući utisak da leptiri svakog časa mogu da zamašu krilima i polete sa haljine.

Želite li da ispoštujete ovaj trend, oblik leptira možete da “prošetate” i diskretnije, u vidu šnale na kaišu ili ukrasa na sandalama, kao minđuše, ešarpu, privezak na lančiću, broš na reveru..

Danas objavljeno

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

D

Ekspert za govor tijela: Pomoću sedam znakova saznajte da li vas partner laže

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Ostavite komentar