Mortal Kombat otvorio peti Moto Fest Banjaluka - BIGportal.ba
Banja Luka

Mortal Kombat otvorio peti Moto Fest Banjaluka

Na tvrđavi Kastel večeras je počeo peti “Moto Fest Banjaluka 2022”, koji će u tri koncertne večeri ugostiti deset bendova.

Na najvećem okupljanju bajkera u jugoistočnoj Evropi očekuje se oko 15.000 bajkera iz oko 500 moto klubova.

Tri koncertna dana na Kastelu okupiće fanove Hladnog piva, Goblina, Brkova, Ritam nereda, Ortodoks keltsa, Psihomodo Popa, Ateist repa, Sanšajna, te Mortal kombata.

Kako je najavio Siniša Praštalo, predsjednik Moto kluba Stršljen, koji organizuje Moto Fest, predviđen je “moto market” koji će, osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, stent vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na Moto-festu.

Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15 KM.

Kao i svake godine, ulaz za sve bajkere je besplatan.

Mortal Kombat zapalio binu
Beogradska grupa Mortal Kombat večeras je nastupila pred banjalučkom publikom u prvoj večeri petog Moto Festa, piše Glas Srpske.

Članovi ovog benda svojom energijom i muzikom zapalili su binu na banjalučkoj tvrđavi Kastel svojim najpoznatijim pjesmama.

Kako kažu, njihove pjesme se baziraju na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima, kojima na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kojem žive.

Danas objavljeno

Završeni radovi, u funkciji dionica od Dragočaja do Tunjica

V.R.

Blagi rast broja oboljelih od korone u Banjaluci u posljednje dvije sedmice

V.R.

Kočićev zbor od 26. do 28. avgusta u Banjaluci i na Manjači

M.

Ostavite komentar