Moron: Federer je GOAT; Oglasio se Nadalov menadžer - BIGportal.ba
Sport Tenis

Moron: Federer je GOAT; Oglasio se Nadalov menadžer

Menadžer Rafaela Nadala nije saglasan sa mišljenjem da je Rodžer Federer najveći teniser svih vremena.

Benito Peres-Barbadiljo prokomentarisao je mišljenje jednog novinara da je Švajcarac – GOAT.

Novinar Hose Moron je na Tviteru objasnio zašto misli da je to Federer.

“Gledajući Džordanov dokumentarac (‘Poslednji ples’ prim. aut) shvatio sam jednu stvar. Razmišljao sam o tome da li da to kažem ili ne, jer će se sigurno neko uvrediti, ali ovo je način na koji ja vidim sport i sa moje tačke gledišta – Rodžer Federer je teniski GOAT”, napisao je Moron.

Moron smatra da o GOAT-u ne odlučuju titule.

“Federer je, kao i Majkl Džordan, izmislio način igranja. On je okrenuo sport. Mnoge je naterao da shvate da moraju da prate njegove korake i da uvek moraju da gledaju da budu bolji od njega. To imate samo ako ste najbolji u tome što radite”, dodao je novinar “Punto de Break”-a.

Usledio je kratak i jasan odgovor člana Rafinog tima.

“Sreća pa tenis ne prati tvoje kriterijume”, napisao je Benito, dobio odgovor, pa se nadovezao, “Nisi uspostavio kriterijume i ispao si neprofesionalan. Veoma si dobar što se tiče amaterskog tenisa, ali pričamo o profesionalnom tenisu ovde”.

Tu nije bio kraj.

“Molim? Da li mi govoris da sam neprofesionalan jer sam iskazao svolje mišljenje bez da sam ikoga uvredio? Koliko znam nisam nikoga gledao ‘sa visine’ ne znam zašto bi me ovo učinilo neprofesionalnim”, odgovorio je Moron Benitu, a onda ga podsetio da se njegovo mišljenje donekle slaže sa mišljenjem Rafinog strica Tonija.

Danas objavljeno

Švarcman otkrio tajnu uspjeha u Belgiji: Daju mi čokoladu posle mečeva

V.R.

Pobjeda Kecmanovića u kvalifikacijama u Sankt Peterburgu

V.R.

Bekam od Katara dobija 150 miliona

V.R.

Ostavite komentar