Moram više da se bavim rokenrolom: Alen Islamović objavio novi singl - BIGportal.ba
Ex Yu

Moram više da se bavim rokenrolom: Alen Islamović objavio novi singl

Pevač sa grupom “Srčani udar” i ranije sarađivao, a sada je nastala pesma “Na pola koplja”

PEVAČ “Bijelog dugmeta” Alen Islamović snimio je sa kanadsko-srpskim bendom “Srčani udar” singl i spot “Na pola koplja”. Numera je nastala u karantinskim uslovima, a interesantno je da je Alen sa tom grupom 2006. snimio album “Mrtvo hladno”, sa hitovima “30 kvadrata”, “Heroj”, “Srce od kamena”…

– Vođa “Srčanog udara” Din Đurković je moj stari saradnik i ispostavilo se da su sve pesme koje smo radili zajedno, bile hitovi, što će se, verujem, desiti i sa numerom “Na pola koplja” – kaže Alen Islamović. – To je jedna od onih rok pesama koje nose. Izaći će na mom solo albumu koji pripremam za jesen, dok će je “Srčani udar” objaviti na svom albumu “Sve ili ništa” već u junu.

Nova pesma mnogo je rokerskija od onoga što Alen peva sa “Dugmetom”, ali on smatra da mora malo više da se bavi rok muzikom, jer vidi da neki to pokušavaju, ali im baš i ne ide:

– Za rok moraš imati leđa, jer tu nema foliranja. Fanovi nepogrešivo prepoznaju da li si dao sebe u tome i koliko. Moje je da stvaram i pevam pesme, a publika je ta koja će ih hvliti ili kritikovati.

Danas objavljeno

Milica Pavlović otkrila koliko su kolege bile surove preme njoj!

V.R.

Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija

V.R.

Porodila se Marina Ćosić, zvijezda serije Istine i laži

V.R.

Ostavite komentar