Morala je da otkaže vjenčanje, a sada će i na sud - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Morala je da otkaže vjenčanje, a sada će i na sud

Latino diva Dženifer Lopez zbog koronavirusa morala je da otkaže venčanje sa izabranikom Aleksom Rodrigezom, a sada ju je snašla još jedna nevolja. Pevačica bi uskoro mogla da se nađe na sudu zbog fotografije sa Instagrama.

Prema sudskim dokumentima, u čiji je uvid je imao portal Enews, njujorški fotograf Stiv Sand tužio je pevačicu i njenu kompaniju Nuyorican Productions zbog povrede autorskih prava. Sand traži odštetu od 150.000 dolara.

Sands je naveo da je pevačica koristila njegove fotografije kako bi promovisala sebe i svoj brend na Instagramu na kojem je prati 119 miliona ljudi, a da, kako je istakao, nije tražila njegovu dozvolu za to niti je on dobio kompenzaciju.

https://www.instagram.com/p/BVqE_omFkKc/?utm_source=ig_embed

Fotografiju je pevačica objavila 22. juna 2017. godine. Ovo nije prvi put da je neko zbog ovoga tužio pevačicu. Isto se desilo prošle godine kada je postavila na Instagram fotografiju na kojoj je se sa verenikom Aleksom Rodrigersom drži za ruke. Fotografija je vlasništvo agencije Splash, a snimljena je u Nju Džersiju kada su ih fotografi uslikali kako izlaze iz jednog kluba.

Danas objavljeno

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Vanja A

Takmičenje u jedenju luka, šampion pojeo 192 komada i nije zaplakao

Vanja A

Ostavite komentar