Mora da zaradi ratu za kredit, ne želi pare od porodice Živojinović - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Mora da zaradi ratu za kredit, ne želi pare od porodice Živojinović

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović vratiće se nastupima za mjesec i po dana, ali ne zato što se uželela pevanja i druženja s publikom

Foto: Instagram

Popularna pevačica Aleksandra Prijović vratiće se nastupima za mesec i po dana, ali ne zato što se uželela pevanja i druženja s publikom, kako je nedavno izjavila, nego zbog rate kredita od 6.500 evra.

Pevačica je postala majka početkom marta, a pre toga više od pola godine nije nigde radila, već je trošila pare koje je zaradila pre nego što se povukla iz javnosti zbog trudnoće. Ušteđevina se polako potrošila i sad je prinuđena da se vrati nastupima, pa se ovih dana užurbano priprema za ponovni susret s publikom. Bend je već našla, i to bivši Lukasov, uskoro počinje s probama, a nastupi kreću već u julu.

Aleksandra više od deset meseci nije nastupala, a to je za pevače koji su na početku karijere kao ona ipak dug period. Kad je saznala da je u drugom stanju, počela je da štedi novac jer je bila svesna da je očekuje pauza, ali su se te pare potrošile. Poznato je da su ona i Filip još pre rođenja sina Aleksandra podigli kredit za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi, a to nije malo opterećenje za njih dvoje. Mesečna rata je 6.500 evra. Do sada je uglavnom Filip plaćao rate, ali njegov posao s restoranom ne može da pokrije sve troškove. Zato je Aleksandra odlučila da se vrati nastupima, iako se porodila pre dva i po meseca – kaže izvor blizak porodici Živojinović.

Filip i Aleksandra otkako su u braku troše novac koji sami zarade i pored toga što Živojinovićevi roditelji mogu finansijski da im pomognu.

Njoj ne pada na pamet da troši novac Filipove porodice, oni su im čak ponudili pomoć više puta, ali Aleksandra to ne želi. Zato su i podigli kredit. Oboje su znali da neće biti lako da svakog meseca plaćaju ratu, ali su svesno ušli u to. Aleksandra dobro zarađuje, cena njenog nastupa kreće se i do 10.000 evra, ali ona mnogo ulaže u karijeru, pesme, spotove, pa joj ne ostane ni trećina zarađenog novca – zaključio je sagovornik.

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar