Monstruozno! Otac koji je ubio troje djece počeo komunicirati sa ljekarima – šta dalje s njim!? - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Monstruozno! Otac koji je ubio troje djece počeo komunicirati sa ljekarima – šta dalje s njim!?

Otac koji je ubio troje djece, Harald Kopitz, trenutno je stabilno i počeo je komunicirati s ljekarima te bi već danas mogao biti pušten iz bolnice.

Prema informacijama koje je N1 jutros dobio od policije i KBC-a Sestre milosrdnice, potvrđeno je kako je otac pri svijesti te komunicira s ljekarima, prenosi portal Index.

Iz bolnice bi mogao biti pušten danas ili najkasnije sutra, a nakon toga bi trebao biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u policiju.

Očekuje se standardna procedura koju čini ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu te potom odlazak pred sudiju istrage.

Ako se utvrdi da je privremeno neuračunljiv, što je manje izgledna opcija, postoji mogućnost da ga se smjesti u bolnicu Vrapče.

Izdvajani su nalazi krvi za daljnji policijski postupak kako bi se utvrdilo je li bio pod uticajem opijata, a u bolnici nije dao iskaz policiji.

Obdukcija djece je gotova, ali rade se dodatni toksikološki pregledi kako bi se utvrdilo na koji način su djeca ubijena, trovanjem tabletama ili gušenjem.

Tokom dana će biti poznato hoće li ubica djece biti pušten već danas.

Danas objavljeno

Zapadni Balkan: Najniže penzije u BiH i Srbiji

M.

Patrijarh Porfirije: Dolazak u Republiku Srpsku je veliki blagoslov

M.

Turska protjeruje deset ambasadora: Na “udaru” i izaslanici Amerike, Njemačke i Francuske

M.

Ostavite komentar