Monika Seleš o GOAT trci - BIGportal.ba
Sport Tenis

Monika Seleš o GOAT trci

Monika Seleš, nekada najbolja igračica sveta, iznela je svoje mišljenje u vezi aktuelne teme svetskog tenisa, ko će biti najbolji igrač svih vremena.

Priča o takozvanom “GOAT” traje godinama i stručnjaci i navijači se slažu da će to najverovatnije biti neko iz kruga “Velike trojke”, Federer, Đoković, Nadal.

Monika Seleš, koja se inače retko pojavljuje u javnosti, 15 godina pošto je dobila prestižnu “Laureus sportsku nagradu” odgovorila je na to pitanje na svoj način.

Ukoliko je neko očekivao da kaže da će to biti Novak Đoković, pogrešio je, jer je Selešova oduvek važilka za nekog koje oprezan prilikom davanja izjava, pa je tako bilo i sada.

Reklo bi se da je ovo bilo više u diplomatskom stilu.

“Pitate ko je najbolji svih vremena? Mislim da će se taj odgovor tek dobiti, u zavisnosti od toga ko će od njih trojice duže ostati zdrav. Mislim da igraju tako različitim stilovima. Za mlade tenisere je fenomenalno što mogu da vide da ne postoji samo jedan način na koji se postaje šampion”, izjavila je Mala Mo.

Selešova je 2. decembra proslavila 47. rođendan.

Tokom sjajne karijere osvojila je devet grend slem titula, a veruje se da bi ih imala daleko više da nije bilo onog nesrećnog ranjavanja nožem na turniru u Hamburgu u aprilu 1993. godine.

Danas objavljeno

Evra: Htio sam da se tučem sa Vidićem na parkingu

Vanja A

Cicipas izabrao nasljednika Đokovića na vrhu

Vanja A

Selektor Pešić se vratio na posao

Vanja A

Ostavite komentar