30. Septembra 2020.

Monika Beluči napunila 56 godina

Big Portal

“Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu”,  izjavila je Monika.

Italijanska glumica rođena je u gradiću Ćita di Kastelno u pokrajini Umbriji kao jedinica u skromnoj porodici. Iz tih dana sjeća se i kako je gledala filmove Sofije Loren te maštala kako će i ona jednoga dana biti glumica. Njen otac izjavio je da kao mala i nije bila nešto lijepa. Šišali su je na kratko kako bi imala bujniju kosu. Ulaskom u tinejdžerske godine iz “ružnog pačeta” pretvorila se u zanosnog “labuda”. U svet manekenstva zakoračila je s 13 godina, kad je privukla pažnju lokalnog fotografa.

Prvu ulogu dobila je u kultnom filmu “Drakula” 1992. godine, u kojemu je glumila jednu od tri Drakuline vampirske supruge. Nedugo potom zaljubila se u francuskog kolegu Vensana Kasela, s kojim je dobila dvije kćerke. Upoznali su se na setu filma 1996. godine. No par se rastao 14 godina kasnije.

“Većina žena traži sigurnost, dok muškarci žude za avanturom”, objasnio je Kasel zašto im se raspao brak.

Ipak, nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Italijanski film “Malena” donio joj je svjetsku slavu i titulu najseksepilnije žene današnjice, a tri godine poslije pojavila se i u filmovima franšize “Matriks” . Godine 2015. ulogom u filmu o Džejms Bondu postala je najstarija Bond devojka u istoriji franšize.

“Kad sam napunila 50, nisam se zavaravala razmišljanjima kako mogu i dalje imati energiju i polet jedne dvadesetogodišnjakinje. Ne bih se nikad vratila u te godine. U četrdesetim sam bila borac, a sad je vreme za preporod”, rekla je Beluči koja, pišu fanovi, izgleda savršeno i u 56. godini.

(Kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare