20. Decembra 2020.

Momku “Žene od sultana” smetalo što joj fanovi šalju poruke i poklone

Big Portal

Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone.

Prebacivao joj je, saznaje Kurir od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pjevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubjeđivala da nema razloga za ljubomoru, M.K. je, kaže jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pjevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gdje ju je polivao hladnom vodom.

Njen otac bio je besan kada je vidio uplakanu i isprebijanu kćerku i želio je da se obračuna s njenim sada već bivšim momkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

Ekipa pomenutog portala posjetila je zgradu u kojoj se dogodio incident, ali Tijana nije željela da otvori vrata. Ona se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće “Šaran koncept”.

“Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju i na podršci. Nadam se da razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje”, pisalo je u saopštenju.

Inače, ovo nije prvi put da su njih dvoje imali okršaj. Pjevačica je vezu raskidala i ranije zbog ljubomore svog momka, ali mu se na kraju uvijek vraćala. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa M.K., ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, ali je u policiji dao sramnu izjavu da je Tijanu samo malo udario.

B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare