7. Maja 2020.

Momir Rnić u Sjevernoj Makedoniji

Big Portal

Levi bek Rnić je predstvljen kао “prvo zvučno pojačanje” i “deo ambicioznog plana rukovstva Metalurga da dovede još nekoliko kvalitetnih rukometaša sa kojima će tim biti spreman za borbu u makedonskom prvenstvu i u Ligi Evrope”.

Rnić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Metalurgom, a u dosadašnjoj karijeri je igrao za Proleter, Gorenje, Celje, Gepingen, Melsungen i Rajn Nekar Leven.

U dresu Gepingena i Melsungena, dodaje se, Rnić je dve godine bio među 10 najbiljih strelaca Bundeslige, a sa reprezentacijom Srbije ima srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva 2012.

U 2018. se vratio u Srbiju i nastupao za Proleter, u kojem njegov otac ima visoku klupsku funciju.

Odmah posle Rnića, ističe uprava osvajača makeodonskog kupa, Metalurg je obezbedio i drugu pojačanje za narednu sezonu, crnogorskog reprezentativca Branka Kankaraša, koji je ovu sezinu završio u Meškov Brestu.

Kankaraš je igrao za srpske ekipe Jugović, Metaloplastiku i Vojvodinu, turski Mersin, francuske klubove Valans i Istr i beloruski Meškov Brest.

Crnogorski rukometaš, koji sa Metalurgom potpisaojiednogodišnji ugovor, kaako se ističe, ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i u regionalnoj Seha ligi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare