Momenat koji su svi čekali - Kejt Mos na suđenju decenije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Momenat koji su svi čekali – Kejt Mos na suđenju decenije

Pred sam završetak suđenja decenije, Kejt Mos će svedočiti u sredu na suđenju Džoniju Depu tokom tužbe za klevetu protiv Amber Herd, rekao je za “Vulture” izvor blizak glumca.

Predstojeće svedočenje Kejt Mos je prvi objavio Nju Jork Post. Izvor je rekao “Vulturu” da će britanski supermodel svedočiti putem video-poziva. Njeno svedočenje proizilazi iz Herdovih izjava tokom njenog svedočenja koje su aludirale na glasine o incidentu između Mos i Depa kada su se zabavljali 1990-ih. Herdova je svedočila da je udarila Depa u lice tokom tuče u proleće 2015. godine, plašeći se da će on njenu sestru Vitni baciti niz stepenice.

Opisujući incident, Herd je 5. maja rekla: “Ne oklevam, ne čekam. Samo, u svojoj glavi, odmah pomislim na Kejt Mos i stepenice, i zamahnula sam ka njemu…”

Herd je takođe spomenula Mos tokom Depovog suđenja za klevetu u Velikoj Britaniji, na kojem je navodno opisala da je čula glasine da je gurnuo bivšu devojku – za koju je verovala je da je Mos – niz stepenište. Tokom unakrsnog ispitivanja 17. maja, od Herd je zatraženo da objasni kako se pominje Mos. “Mislila si da će tvoju sestru baciti niz stepenice kao što je bacio Kejt Mos niz stepenice, zar ne?” rekla je Kamil Vaskez, jedna od Depovih advokata, aludirajući na optužbe. Herd je, međutim, odgovorila: “Čula sam glasine, velike glasine, o tome.”

Depov pravni tim može da pokuša da iskoristi svedočenje Kejt Mos da potkopa kredibilitet Herdove i, potencijalno, pruži alternativni narativ o tome kako se njihov klijent ponašao prema romantičnim partnerima. U četvrtak, Herdov tim je pozvao glumicu Elen Barkin da svedoči o prijateljstvu i, kasnije, kratkoj “seksualnoj” vezi sa Depom. Njen opis Depovog ponašanja nije bio baš laskav. Barkin je rekla da je Dep bio “ljubomoran čovek” tokom njihove veze. Dep je, kako je tvrdila, optužio Barkin za prevaru zbog ogrebotine na leđim, kako je Dep bio rutinski pijan i drogiran i kako je jednom u Las Vegasu, Dep izgubio kontrolu.

“Gospodin. Dep je bacio bocu vina preko sobe, hotelske sobe, u jednom slučaju, u Las Vegasu kada smo snimali Paranoju u Las Vegasu”, svedočio je Barkin putem prethodno snimljenog video-zapisa. Nesporazum koji je podstakao navodno bacanje flaše bio je između Depa, njegovog pomoćnika i njegovih prijatelja, a ne sa njom. Boca nikoga nije udarila.https://www.youtube.com/embed/T_xJ1qS8Nn0

“Ne znam zašto je bacio bocu“, svedoči ona. (Dep je negirao Barkinov opis bacanja flaša.) Njihova veza se završila nedugo nakon toga.

Dep i Herd su se međusobno optuživali za porodično zlostavljanje. On je tuži zbog teksta u Washington Postu u kom se ona identifikuje kao žrtva porodičnog nasilja, ali ne koristi njegovo ime, iako je jasno po redosledu događaja da je jedino Dep mogao da bude nasilnik koga opisuje. Herd vodi protivtužbu protiv Depa, tvrdeći da je njegovo poricanje kleveta. Depov tim takođe planira da ga pozove na svedočenje kasnije ove nedelje kao svedoka za pobijanje pred završne reči koje se očekuju u petak.

Danas objavljeno

Ukinute pojedine dužnosti britanske kraljice

Vanja A

Izabel uživa na Mikonosu, u mikro bikiniju pokazala tijelo boginje

Vanja A

Ova frizura skida godine u trenu, lako se održava, a kosu čini bujnijom

Vanja A

Ostavite komentar