"Moje gole slike na internetu - to je trauma za cijeli život" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Moje gole slike na internetu – to je trauma za cijeli život”

Glumica Dženifer Lorens aktivno daje intervjue dok promoviše svoj novi film, a za jedan medij progovorila je o “traumi” koju i dalje ima nakon krađe i objavljivanja njenih golih fotografija na internet.

“Svako može da ode da pogleda moje golo telo bez mog pristanka, u bilo koje doba dana. Moja trauma će postojati zauvek”, rekla je Lorens prisećajući se trenutka kada je njen nalog na iCloud-u bio uhakovan 2014. godine.

Lorens je progovorila i o bivšem producentu i osuđenom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Rekla je da je uspela da ga u velikoj meri izbegne, ali da su muškarci oko nje ponašali neprikladno tokom njene karijere.

“Harvijeve žrtve su bile žene koje su verovale da će im on pomoći”, rekla je ona. “Srećom, u vreme kada sam čak i upoznala Harvija u svojoj karijeri, imala sam iza sebe ‘Igre gladi’. Tako da sam izbegla tu specifičnu situaciju”, navodi ona.

Glumica je ranije progovorila o fotografijama koje su procurile na internet, rekavši za “Voug”: “Mislim da su ljudi shvatili da je ovaj hakerski napad zapravo bio seksualni zločin, ali tog osećaja nisam uspela da se otarasim.”

U januaru 2017, tada 29-godišnjak bio je u zatvoru devet meseci nakon što je priznao hakovanje naloga 30 poznatih ličnosti, ali nije osuđen za objavljivanje slika na internetu.

Danas objavljeno

Bezos najavio seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Vanja A

Život Joe Bidena obilježile su porodične tragedije u kojima je izgubio suprugu, kćerku i sina

Vanja A

Amal Clooney u hlačama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Vanja A

Ostavite komentar