15. Decembra 2020.

“Moj prvi izlazak napolje je bio kao da me neko VUČE ZA LEĐA”

Big Portal

Milica se ovog jutra uključila u jutarnji program “Prve” televizije, gdje je otkrila kako se sada ona i Žarko osjećaju.

Dok se glumica sa virusom borila u kućnoj izolaciji, njen suprug je bio u bolnici. Sada se i on oporavlja kod kuće, ali se još uvijek ne osjeća u potpunosti dobro, piše Blic.

– Gospođa korona je prošla i ostavila svoje đubre koje moramo da očistimo. Žarkov oporavak će trajati duže, zato je i opasno, jer je posljedica koja je kod njega ostala zapaljenje pluća. Ja sam dobro, ali do posljednjeg momenta niste sigurni kako će se završiti, ja sam prošla lakše, a Žarko teže. Mnogi moji prijatelji su umrli – počela je priču Milica Milša u pomenutoj emisiji.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
https://eb1b4c7833f479b2e009b9244b2aaa01.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

 Ona se zatim se osvrnula na posljedice koje je ona imala nakon bolesti.

– Kod mene je korona ostavila povišene parametre jetre, ja sam to sređivala prirodnim preparatima – kozjom surutkom i još nekim prirodnim preparatima. Ja sam skroz dovela te parametre u red, nisam imala velikih posljedica, nisam imala onaj stravični premor. Ali moj prvi izlazak napolje poslije korone, u samoposlugu i do apoteke, ja sam tada shvatila da ne hodam svojim hodom. Osjetila sam se kao da me neko vuče za leđa, za kaput, kao da ne hodam svojim hodom – rekla je glumica voditelju Filipu Čukanoviću.

Milica je navela da su se i ona i Žarko zarazili koronom na jednom snimanju:

– Znam kako smo se zarazili, u kadru od kolege koji se zarazio igrajući predstavu sa drugim kolegom, i tako smo se mnogi zaražavali, u tom istom kadru.

Kako glumica kaže, sutra se nastavlja snimanje serije “Igra sudbine”, budući da su svi članovi ekipe koji su bili zaraženi sada dobro.https://eb1b4c7833f479b2e009b9244b2aaa01.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

– Ovo nije bio odmor, bila je pauza, oko desetak članova ekipe je bilo bolesno. Hvala Bogu svi smo se oporavili i sutra nastavljamo snimanje – rekla je Milša.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare