MOJ MARKET PUZIJADOM ZA BEBE OBILJEŽAVA ZAVRŠETAK PROJEKTA „VRATILE SE RODE” - BIGportal.ba
Saopštenje za medije

MOJ MARKET PUZIJADOM ZA BEBE OBILJEŽAVA ZAVRŠETAK PROJEKTA „VRATILE SE RODE”

U subotu, 1. februara, trgovački lanac mojMarket organizuje puzijadu za bebe, kojom će označiti kraj projekta „Vratile se rode”.

Za druženje uz mnogo zabave i radosti, roditelji sa područja Banjaluke mogu prijaviti svoje bebe putem mojMarket Facebook stranice ili na info pultu mojMarket trgovine u Delta Planetu, gdje će se događaj i realizovati. Sve što je potrebno jeste da dostave ime, prezime i uzrast bebe.

Početak druženja predviđen je za 11 časova, a startni brojevi za učešće u puzijadi moći će se preuzeti na licu mjesta, u periodu od 10:30 do 11 časova. Poseban dio događaja biće pripremljen i za tate koje budu željele da pokažu svoje vještine previjanja bebe, sa mogućnošću osvajanja poklon bona u iznosu od 100 KM za kupovinu u mojMarket trgovinama.

Za sve učesnike puzijade predviđeni su pokloni koje su obezbijedili organizator događaja i brend Violeta, partner trgovačkog lanca mojMarket u projektu „Vratile se rode”.

„Projekat Vratile se rode prvi put je realizovan u proljeće 2016. godine, u nešto manjem obimu. Nastavak projekta uslijedio je sa prvim danom proljeća 2018, u kontinuitetu je trajao do kraja 2019. godine i obuhvatao je područje opštine Banjaluka. U periodu od 22 mjeseca obradovali smo preko 3260 porodica poklon paketima koji su sadržavali artikle korisne za roditelje i prinove u prvim mjesecima zajedničkog života. Posebnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima u mojMarket trgovinama, koji su dodjeljivali poklon pakete, te našim partnerima, brendu Violeta, koji nas je podržao od samog početka projekta i osoblju Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket.

U sklopu događaja, za mališane su pripremljene i druge radionice – iscrtavanje lica, druženje sa Fazonkom Balonkom, puzzle i crtanje. Organizatori očekuju dobar odaziv na druženje za pamćenje, 1. februara u tržnom centru Delta Planet, od 11 časova.

Danas objavljeno

Utopio se Milan Jovanović, odbornik SNSD-a u Šamcu

M.

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Stujardesa zaražena koronavirusom, letela između Seula i Los Anđelesa

D V

Ostavite komentar