14. Novembra 2020.

“Mogao sam da prećutim na ‘Adrija turu’ da imam koronu”

Big Portal

To je dalje povuklo da su zaraženi bili i Novak Đoković, Viktor Troicki i drugi učesnici, a sva “krivica” pala je na bugarskog tenisera.

Nekoliko meseci kasnije on je u intervjuu za “BBC” obrazložio tu situaciju i zbog čega se oglasio, ponevši se odgovorno.

“Čini mi se da nije trebalo da idem u SAD ali sam morao da testiram sebe. Morao sam da vidim u kakvom mi je stanju telo. Svaki put kad sam hteo da proverim, bilo je po nekoliko koraka napred i možda jedan unazad”, objasnio je Dimitrov zbog čega je pristao da učestvuje na “Adrija turu”.

Kasnije je na američkoj turneju bio veoma loš, a utisak malo popravio na turnirima u Antverpenu i Beču, gde je stigao do polufinala i četvrtfinala.

“Osećao sam se mnogo, mnogo bolje, više nisam imao ni dremke ili nešto slično. Ali ima nekih stvari koje su mi se dopadale i zbog kojih sam pomišljao “čoveče, pa nije isto”, dobro je. Shvatam to, ali ko zna šta će ova stvar da uradi, ali sve što mogu da se nadam da ne dobijem to opet”, priča Bugarin.

Potom je objasnio zbog čega se oglasio neposredno pre finala u Zadru. U pitanju su deca sa kojima se družio tokom boravka u Beogradu.

“Igrač bi lako mogao da ostane kod kuće i prećuti, ne kaže ništa, zar ne? Ali sam rekao sebi, to nije u redu. Bilo je mnogo dece oko mene, a ne daj Bože, neka od njih su možda imala zdravstvene probleme i šta bi onda trebalo da radim? Mogu li da živim sa sobom? Ne, ne mogu”, objasnio je Dimitrov.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare