Modna inspiracija: Retro ikona - Anja Tejlor Džoj - BIGportal.ba
Magazin Moda

Modna inspiracija: Retro ikona – Anja Tejlor Džoj

Mlada glumica Anja Tejlor Džoj (25), privlači pažnju javnosti kako svojim talentom, tako i zanimlivim modnim izborima koji nas vraćaju u davde šezdesete godine.

“Najkrupnije oči” Holivuda – bivša balerina i manekenka postala je planetarno popularna zahvaljujući seriji “The Queen’s Gambit”:

“Nikad sebe nisam smatrala lepom i mislim da nikad ni neću. Mislim da nisam dovoljno lepa da bih bila u filmovima. Zvuči patetično i dečko me je upozorio da će ljudi misliti da sam `ludak` što to govorim, ali jednostavno mislim da čudno izgledam”, rekla je jednom prilikom za medije.

Sa 16 godina Anju je uočila jedna modni agent koja joj je pomogla da zakorači u svet mode. Već tada je znala da će joj to pomoći da dođe do onog što zaista želi – glume.

Pored rada na seriji i filmovima, Anja je posebno hvaljena zbog svog stila, jer redovno eksperimentiše sa vintidž garderobom. Za to je posebno zaslužan Lo Rouč, stilista koji je uneo jarke boje, modu šezdesetih i visoku modu u njene kombinacije.

U nastavku pogledajte neke od njenih najboljih izdanja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, ako ste ljubitelj retro odevanja.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar