Modeli sa oblinama u novoj kolekciji "Victoria Secret" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Modeli sa oblinama u novoj kolekciji “Victoria Secret”

Najpoznatiji svetski brend za donji veš, “Victoria secret” predstavio je novu kolekciju za ovo leto.

Još prošle godine, kada je poznati svetski brend prodat, modni svet pitao se da li “Viktorijini anđeli” odlaze u prošlost i da li će doći do marketinškog obrta u ovoj kući. Poznati brend godinama je kritikovan i zbog premršavih manekenki, a tek 2019. godine uvrstili su u svoje redove i jednu manekenku sa oblinama.

To je bio pokušaj da se izbore sa kritikama i zadrže svoju poziciju jer su se od 2016. godine borili sa kontinuiranim padom prodaje, i kritikama da insistiraju na isuviše mršavim modelima i nameću praktično nemoguću sliku o ženskoj lepoti i telu.

U najnovijoj kampanji, za leto 2021. godine, primetićete da dominiraju upravo – modeli sa oblinama.

Foto: Profimedia

“Victoria secret” prodata je prošle godine posle problema sa kojima se suočovala, a novi većinski vlasnik tada posrnule kompanije je investiciona firma “Sikamor brends”. “Victoria secret” prethodno je beležila pad prodaje, zbog jačanja konkurencije ali i promene ukusa kupaca.

Foto: Profimedia

Takođe, zabeležen je tada i pad akcija “Victoria secret” a kompanija se nalazila pod istragom jer je generalni direktor Les Veksner doveden u vezu sa pokojnim finansijerom Džefrijem Epstajnom koji je optužen za seksulano zlostavljanje i podvođenje maloletnica.

Danas objavljeno

Namijane i vidno raspoložene: Mila Jovović sa ćerkom oduševila javnost

Zeljka

Vin Dizel odveo do oltara ćerku pokojnog prijatelja

Zeljka

“Seks i grad”: Priča po kojoj niko ne treba da živi

Zeljka

Ostavite komentar