Moda dvijehiljaditih vraća se na velika vrata - uz pjesmu "Makarena" - BIGportal.ba
Magazin Moda

Moda dvijehiljaditih vraća se na velika vrata – uz pjesmu “Makarena”

Časopis “Vogue” je omiljenu pesmu ’90-ih i početka 2000-ih iskoristio za najavu povratka modnih trendova, pozivajući mlađe generacije da uz “Makarenu” i ples pokažu svoje modne kombinacije.

Pre nego što su nastali TikTok izazovi, postojala je “Makarena”. Pesma je bila na svakom svečanom događaju, maturi i rođendanu kasnih 90-ih i ranih 2000-ih.

Pesma koja je izašla 1996. godine, bila je preko 14 nedelja među 100 najboljih pesama na mnogim muzičkim listama i od tada je ostala u srcima mnogih.

U najnovijem spotu američkog časopisa o modnim kolekcijama za proleće 2022. godine, pesma se vraća, uz predstavljanje omiljenih komada odeće i portorikanskog repera Bed Banija.

Originalni muzički video, takođe, prikazuje gomilu devojaka u odevnim kombinacijama iz ovog perioda, zajedno sa dva pevača hita, Antonija Romera Mongea i Rafaela Ruisa Perdigonesa iz grupe “Los Del Rio”.

“Sada se pesma vraća zajedno s najuzbudljivijim kolekcijama za proleće 2022. godine”, napisali su na zvaničnom Instagram profilu magazina.

“Uživajte u vizuelnoj gozbi odeće koja je usmerena na ovaj period s vrhunskim modelima i Bed Banijem, naravno”, poručili su u opisu ispod videa kojim uz “Makarenu” predstavljaju kolekcije za predstojeću prolećnu sezonu.

Pripremite se na maniju, jer se vraćaju goli stomaci, pantalone niskog struka i zaslepljujuće svetle boje.

Danas objavljeno

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

Vanja A

Ostavite komentar