Moćni Honor Magic 3 Ultimate Edition je prvi post-Huawei telefon kompanije - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Moćni Honor Magic 3 Ultimate Edition je prvi post-Huawei telefon kompanije

Pored Honor Magic3 i Magic3 Pro, Honor je lansirao i Honor Magic3 Ultimate Edition. Ovo je najbolji i po performansama najjači telefon iz serije, a takođe i prvi telefon na svetu koji je dobio sertfikat holivudske kompanije IMAX za kvalitet prikaza slike.

Dizajniran po poslednjim standardima, ima nadograđeno keramičko kućište. U isto vreme, odeljenje za kameru je značajno unapređeno, kamerama na poleđini koje zajedno imaju 242 MPx.

Osim glavne kamere od 50 MPx, ovaj uređaj dolazi sa crno-belim objektivom od 64 MP, kao i drugom telefoto kamerom od 64 MP. Na to, dolazi i ultraširokougaoni objektiv od 64 MP.

Magic3 je prvi pametni telefon koji je prošao sertifikat IMAX ENHANCED. Sarađivao je sa holivudskim timom na stvaranju video igara na profesionalnom nivou, poput Magic-log-a i 3D LUT-a. Ova serija takođe stvara prvu preporuku tonova veštačke inteligencije i poboljšane filmove sa veštačkom inteligencijom.

Osim toga, izrada Honor Magic3 Ultimate Edition je takođe poboljšana. Kako navode iz kompanije, po prvi put usvaja ultra zakrivljenu nanokristalnu staklenu ploču i nano-mikrokristalnu keramiku. Ovaj materijal će navodno doprineti zaštiti protiv pada, protiv starenja i ima specijalnu teksturu koja doprinosi estetici. Honor Magic3 Ultimate Edition je dostupan u keramičkoj crnoj i beloj keramičkoj opciji.

Danas objavljeno

Pojavile su se zvanične fotografije Oppo K9 Pro telefona

Vanja A

GoPro Hero10 Black omogućava snimanje 5.3K videa @60fps i ima novi GP2 čipset

Vanja A

Otkrivena statua posvećena osnivaču bitkoina u Budimpešti

Vanja A

Ostavite komentar