Moćne i starije muškarce osvajala je ljepotom: Brojne operacije i alkohol izmijenili su njeno lice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Moćne i starije muškarce osvajala je ljepotom: Brojne operacije i alkohol izmijenili su njeno lice

Karla Bruni danas je supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, odnosno bivša Prva dama Francuske.

Nekada je 52-godišnja Karla Bruni bila top-model, kantautor i pevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsednika, ali i dalje snima albume. Italijanku je nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i slično, zbog čega je danas vidno izobličena. U braku s Sarkozijem je od 2008. godine.

Njeni medijski istupi danas su vrlo retki, pa je sve iznenadio intervju za britanski “Telegraph” u kojem je progovorila o suprugu, karantinu s porodicom, karijeri, ali i problemima s alkoholom.

“Pre smo se retko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku da vidim kako drema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam album”, rekla je Karla koja je priznala da je tokom karantina ostavila alkohol.

Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

Foto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

“Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena”, poručila je Karla Bruni, kao i to da je karantin bio izazov za celu porodicu te da su se skoro “poubijali”.

“Imali smo punu kuću. S nama je bila kći Đulija koja u oktobru puni 9 godina, moja majka, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Italijanski zatvor, zamalo smo poubijali jedni druge”, poručila je Bruni, prenosi rtl. Za supruga je nadalje istakla da su se upoznali u pravo vreme.

“Dvadeset godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter. Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedno za drugo”, istakla je, te dodala da i to da njen suprug ne pije alkohol, pa nije znao kroz šta ona prolazi.

Foto: Getty/Pool / Pool

Foto: Getty/Pool / Pool

“Nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je od toga kako bi mogao da reaguje na alkohol. Tako da nije svestan pozitivnih strana alkohola. Rekla sam mu: ‘Drago mi je da ne znaš, inače bi ceo dan provodio u kafiću'”, objasnila je u šali.

Takođe, dodala je da strasti među njima ne nedostaje.

“Na jugu Francuske imamo veliku kuću. Imamo prostor za rad, on za pisanje, ja za muziku. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s ključem i debelim zidovima”, pohvalila se nekadašnja manekenka.

Do svoje 20. godine Bruni je bila u Top 20 najplaćenijih modela na svetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, a za njom su uzdisali muškarci širom sveta.

Ni javnost nije mogla da se zasiti njene lepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine. Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Bruni.

B92

Danas objavljeno

Mračne strane bijele čokolade

V.R.

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

“Boli me uvo” autfit Hejli Biber je najjača kombinacija ikad

V.R.

Ostavite komentar