Mobilne aplikacije koje morate preuzeti da bi bili u trendu ! - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Mobilne aplikacije koje morate preuzeti da bi bili u trendu !

Uz pomoć ovih aplikacija, vaš telefon će dobiti potpuno novu funkciju…

Mobilni telefoni postaju sve pametniji, a samim tim postaju sve potrebniji. Danas retko ko napušta svoj dom bez svog pametnog telefona. Ovi uređaji nam omogućavaju da imamo pristup mnogobrojnim informacijama, a pametne aplikacije nam svakodnevni život dosta olakšavaju. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo najbolje mobilne aplikacije koje morate imati.

1. ProShot

Ovo je aplikacija koja će se svideti svim amaterskim fotografima. Dizajnirana je da vam pomogne da usavršite vaše fotografske veštine i da sa vašim mobilnim telefonom kreirate prava umetnička dela. Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

2. Goodlook

Ako želite da izgledate dobro i ako volite da pratite modne trendove, onda je ovo aplikacija za vas. Goodlook vam pomaže da kreirate najbolju odevnu kombinaciju i da uvek imate uvid u to šta je u trendu, a šta ne. Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

3. Remote Mouse

Sa ovom aplikacijom lako možete pretvoriti vaš telefon u prenosivog miša pomoću kojeg možete kontrolisati vaš računar ili laptop. Ovo će vam odlično poslužiti kada gledate film preko računara ili upravljate projektorom.
Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

4. AppDetox

Ovo je još jedna vrlo korisna aplikacija koja će vam pomoći da se oslobodite beskorisnih aplikacija koje vam troše memoriju. Takođe, ova aplikacija će ubrzati rad vašeg telefona.
Mogu je koristiti Android operativni sistemi.

5. Moovit

Ovo je jedna od najboljih tranzitnih aplikacija na svetu. Koristi je preko 30 miliona ljudi širom sveta, a pomoći će vam da u svakom trenutku znate vašu lokaciju u svetu.
Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

6. Marvin

Marvin je zgodna aplikacija koja sadrži sve potrebne informacije o novim elektronskim knjigama. Ljubitelji knjiga će posebno zavoleti ovu aplikaciju, jer će preko nje moći da čitaju svoje omiljene naslove.
Mogu je koristiti iOS operativni sistemi.

7. Layout

Predstavljena od strane Instagrama, ova aplikacija će vam pomoći u kreiranju zanimljivih kolaža. Pošto ima veliki broj korisnih dodataka, uz njenu pomoć možete unaprediti svoje fotografske veštine.

8. Linkedin

Aplikacija koja će vam pomoći oko vaše profesije – ona prati sve što je vezano za vaš posao, a ujedno vam omogućava da upoznate brojne ljude koji se bave sličnim ili istim zanimanjem.
Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

9. 5K Run

Ovo je aplikacija koja je posebno napravljena za one koji koće da promene svoj izgled trčanjem. Ona će pratiti koliko ste trčali, koliko treba da trčite i koliko ste kalorija sagoreli.
Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

10. SoundHound

Ovo je vrlo korisna aplikacija koja će vam pomoći da otkrijete kako se zove pesma koja se pušta u vašoj okolini.
Mogu je koristiti iOS i Android operativni sistemi.

I naravno BIG Radio ANDROID aplikacija koju možete preuzeti na linku OVDE

Danas objavljeno

Activision Blizzard će nastaviti da objavljuje igre za više platformi

Zeljka

Stiže pretplata na Instagram – testira se nova opcija

Zeljka

5G tehnologija ima potencijal, ali da li će zaživjeti?

Zeljka

Ostavite komentar