Mnogi učenici koristili usluge besplatnih instrukcija: Za kratko vrijeme popravili ocjene - BIGportal.ba
Banja Luka

Mnogi učenici koristili usluge besplatnih instrukcija: Za kratko vrijeme popravili ocjene

Veliki broj učenika osnovnih i srednjih škola je tokom proteklog perioda koristio usluge besplatnih instrukcija, koje se odnedavno organizuju u Domu omladine, objavljeno je na Fejsbuk stranici Grada Banjaluka.

Riječ je o jednoj od projektnih aktivnosti, koju organizuje Perpetuum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice uz podršku Grada Banje Luke, a instrukcije su dostupne iz različitih predmeta poput: matematike, fizike, srpskog jezika, knjigovodstva, anatomije, istorije, biologije, engleskog jezika, informatike, njemačkog jezika.

Instrukcije izvode studenti i stipendisti Grada Banjaluka, koji to čine na volonterskoj osnovi, a instruktivnu nastavu je tokom proteklog mjeseca koristilo preko 60 učenika.

“Prema povratnim informacijama koje smo dobili od roditelja, veliki broj učenika je za kratko vrijeme popravio ocjene upravo zahvaljujući ovoj aktivnosti. A instruktori zbog svojih godina i volje za radom lako pronalaze zajednička interesovanja sa učenicima, pa se ovakav vid saradnje odvija na obostrano zadovoljstvo”, kazali su u Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Iz Odjeljenja podsjećaju da je 15 instruktora iz različitih predmeta u prethodnom periodu izdvojilo svoje slobodno vrijeme, kako bi pomogli drugima, čime su zasigurno pokazali solidarnost, ali i društvenu odgovornost.

Raspored održavanja instrukcija objavljuje se na društvenim mrežama Dom omladine Banja Luka i Udruženja Perpetuum Mobile.

Danas objavljeno

Preminula legenda Borca, Hikmet Kušmić

M.

Nastavljena jesenja sadnja: Nove sadnice na više lokacija u gradu

M.

Zašto nema novih taksista u Banjaluci: Grad spreman da odobri dozvole, udruženja ih stopirala

M.

Ostavite komentar