"Mnogi su nezadovoljni i njuškaju okolo, ali mi svoje ne damo" - BIGportal.ba
Formula 1 Sport

“Mnogi su nezadovoljni i njuškaju okolo, ali mi svoje ne damo”

Ekipa Meklaren F1 tima objavila je da će tandem Lando Noris – Karlos Sajnc voziti za njih i u narednoj sezoni. Mladi britanski vozač Lando Noris kao i talentovani španski vozač Karlos Sajnc dobili su produženje saradnje sa ekipom Meklarena pa će i 2020. godine u istim bojama voziti u…

Ekipa Meklaren F1 tima objavila je da će tandem Lando Noris – Karlos Sajnc voziti za njih i u narednoj sezoni.

Mladi britanski vozač Lando Noris kao i talentovani španski vozač Karlos Sajnc dobili su produženje saradnje sa ekipom Meklarena pa će i 2020. godine u istim bojama voziti u najbržem svetskom karavanu.

“To je oduvek bio plan, ali znate kako je to u Formuli 1, veliki broj timova njuška okolo, veliki broj timova je nezadovoljno svojim vozačima i voleli bi da u svojim redovima imaju nekoga kao što su Lando i Karlos, ali mi smo uradili svoj posao i zadržavši ih eliminisali sve spekulacije”, rekao je prvi čovek Meklarena, Zek Braun.

Meklaren je ove sezone možda i najprijatnije iznenađenje, a i “ruki” Lando Noris je pobrao simpatije velikog dela publike, čak je u Kanadi imao tu čast da “provoza” i NBA zvezdu, Džimija Batlera.

Danas objavljeno

Medvedev: Novak da vodi na večeru

Zeljka

Moguće polufinale Srbija – Hrvatska

Zeljka

Pobuna srpskih vaterpolista: Ovo nije normalno

Zeljka

Ostavite komentar