26. Februara 2022.

Mnogi ne znaju kako izgleda, a prelijepa je: Rijetka fotografija sestre Melanije Tramp

Big Portal

Shodno ovome, gotovo ništa se ne zna o njenoj rođenoj sestri Ines Knaus koja je samo dve godine starija od Melanije. Njih dve su se iz malog grada u Sevnici prvo preselile u Ljubljanu gde su pohađale srednju školu i maštale o poslu u modnoj industriji.

Njihova majka Amalija radila je u fabrici dečje odeće, pa je ljubav prema šivenim, ručno rađenim komadima prenela i na ćerke. “One nikada nisu nosile odeću iz prodavnice”, rekao je svojevremeno neimenovan izvor.

U ranim 90-im sestre su se preselile u Milano gde je Melanija radila kao model, a Ines je zamišljala karijeru modnog dizajnera. Ipak, nisu obe imale sreće.

“Zaista je želela da se bavi modom, ali nije znala kako da se probije. Nije bila poput ostalih devojakam tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i veoma fina”, rekao je pariski fotograf El d Basevil koji je imao prilike da ih upozna.

Danas njih dve žive u Njujorku. Ines se bavi se umetnošću, a neke od njenih ilustracija i sama Melanija je kačila na svoj Tviter nalogu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare