4. Septembra 2021.

Mnogi misle da je ljepša od majke: O ćerki Hajdi Klum svi pričaju

Big Portal

Leni Klum, iako ima samo 17 godina, lepotom i samouverenošću na modni pistama je zasenila slavnu majku Hajdi. Strani mediji pišu da iako je Leni debitovala u januaru na Nedelji mode u Berlinu, a da je na nedavno održanoj reviji “Dolče i Gabana” deluje kao “veliki profesionalac koji se odlično snalazi u poslu”.

Njena majka Hajdi je snimak sa revije na kom mlađena Leni korača u plavoj kreaciji podelila na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/CTK2hSIjVpV/?utm_source=ig_web_copy_link

Posle revije su se zajedno slikale u skoro identičnim autfitima – Hajdi je nosila maksi, a Leni mini srebrnu haljinu. Mnogi su hvalili njihovu zajedničku pojavu, a nekima na fotografijama deluju “neprirodno”.

https://www.instagram.com/p/CTJ1-X5odaH/?utm_source=ig_web_copy_link

Majka i ćerka su već sarađivale 2020. godine, kada su se slikale za naslovnu stranu “Voga”, a Hajdi je tada ponosno izjavila: “Imati 16 je sjajna stvar. Ako možete da vozite automobil, onda možete i da imate zvaničan Instagram nalog i da pokažete svoje lice. A imati mogućnost da u tim godinama krasite naslovnicu “Voga” – to je luda privilegija”.

https://www.instagram.com/p/CIn_W-XjuMB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f3eadabe-eda7-4505-b38d-30fab2479fcf

Leni je radila kampanju za poznate brend “Chopard”, a pojavljivala se na naslovnim stranama i editorijalima magazina “Glamur”, “Vog”.

https://www.instagram.com/p/CRvt_Ayplvm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=13982c0b-bd59-4b6d-94e6-9acfc1ab9379

Podsetimo, Klum je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom s kojim se razišla brzo nakon što je saznala da je trudna. Manekenka ima još troje dece, Henrija, Johana i Lou.

https://www.instagram.com/p/CN-FKdHJLK6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=addd2029-03e8-4d9a-894d-da0983602e6d

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare