16. Novembra 2022.

Mladoženju u mrtvačkom sanduku donijeli na svadbu, gosti počeli da se krste

Big Portal

Iako su dobili niz negativnih kritika, mladenci su rekli da je tema njihovog venčanja bila sahrana – i to je sve

Bizarnostima nikad kraja. Snimak venčanja sa simbolikom sahrane postao je viralan, zbog čega se nadamo da ovakva ceremonija neće postati trend. Nakon rođendana sa istom tematikom, ljudi su počeli crni humor da sprovode u delo. Mlada i mladoženja odlučili su da njihovo venčanje izgleda kao sahrana, iako apsolutno nikome nije jasan razlog.

Snimak mladoženje koji “dolazi” u crnom sanduku preplavio je društvene mreže, a da stvar bude gora, mnogi su vrištali od smeha. Zvanice su definitivno oduševljene, jer su brže bolje izvadile mobilne telefone i snimile ovaj “svečani trenutak”. Na snimku se čuje dramatična muzika uz koju se kumovi i deveruše bore sa težinom sanduka koji ostavljaju na mesto gde će mlada i mladoženja izgovoriti sudbonosno “da”.

U videu piše “Recite mi da ste dramatični bez da mi kažete”, a ovaj morbidni prizor još uvek nije objašnjen. Iako su dobili niz negativnih kritika, mladenci su rekli da je tema njihovog venčanja bila sahrana – i to je sve. Mladinu reakciju niko nije uspeo da snimi, a brojni komentari nižu se na mrežama.

“Ovo je za hitan razvod”, “Bože me sačuvaj, katastrofa”, “Ne znam kome ovo može da bude zanimljivo ili lepo”, “Jeste li vi bolesni?!”, “Moja žena i ja bismo bili razvedeni pre nego što bi uopšte stigli da kažemo da uzimamo jedno drugo”, “Bolje bi mu bilo da je objašnjenje ovog čuda to da mu život nije bio vredan živeti pre nego što je upoznao mladu”, glasili su komentari.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Alo.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare