Mladom jutjuberu 18 krivičnih prijava zbog bahate vožnje i zakucavanja u vodene površine - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Mladom jutjuberu 18 krivičnih prijava zbog bahate vožnje i zakucavanja u vodene površine

Pre nekoliko meseci jutjuber Street Speed 717 postavio je video u kome je sa potpuno novim Ram TRX modelom, dobrim za 702 ks, preskakao potok i potpuno ga uništio radi više pregleda na svom kanalu.

Bogata deca koja uništavaju skupocena vozila i koješta kako bi privukla više pažnje na društvenim mrežama postala su deo svakodnevnice.

Međutim, kako se ispostavilo, ovaj američki jutjuber imena Majk Hisong prilično je brutalno otrežnjen sudskim putem zbog stvaranja ovakvih snimaka, uključujući i onaj u kome je preskakao sa prošlom generacijom Ford F-150 modela preko Hummer terenca, u novembru prošle godine.

Štaviše, ovo je bio prvi put da je ovom mladiću zvanično uručeno sudsko rešenje zbog nedoličnog ponašanja, zagađivanja životne sredime i uništavanja imovine.

Majk je u svom poslednjem videu naglasio da je odeljenje za ribolov i brodove u Pensilvaniji podnelo osamnaest krivičnih prijava protiv njega zbog snimanja videa, koje su uključivale dve tačke remećenja vodenog toka, slivova i puteva, šest tačaka vezanih za zagađivanje vode, šest tačaka pravljenja smeća na obali i četiri tačke vezane za upravljanje vozilom i njegovo zakucavanje u vodenu površinu.

Jutjuber pokušava da se opravda tvdeći da je njegova vratolomija izvedena na privatnom imanju i nikakva šteta nije učinjena prirodnom okruženju. On takođe navodi da njegovo vozilo nije ispustilo bilo kakve tečnosti koje bi mogle izazvati trovanje ribe u vodi.

– Plaćam stotine hiljada dolara poreza doslovno, a čak ne želim ni besplatne stvari. Želim da budem ostavljen na miru, ali vlada jednostavno ne može da pomogne sebi – izjavio je Majk u videu.

– Smatram da oni jednostavno žele da me razapnu kao primer. Ne znam šta se tačno dešava, da li žele da me linčuju jednostavno zbog toga što im se može, ili smatraju da sam dobar primer zbog toga što sam svojim videom dobio 1,6 miliona pregleda – dodao je Majk.

Jutjuber trenutno razgovara sa svojim advokatima kako bi razrešio situaciju i obećava još više viralnih snimaka sličnog sadržaja.

Danas objavljeno

Teško zdravstveno stanje muzičke dive: Celine Dion više ne može ustati iz kreveta

Vanja A

Kim Kardashian pokazala kako njeno tijelo izgleda bez trunke dorađivanja

Vanja A

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Ostavite komentar