21. Augusta 2022.

Mlađi brat i bivša supruga Bena Afflecka nisu prisustvovali njegovom vjenčanju sa Lopez

Big Portal

Par se u tajnosti vjenčao prošlog mjeseca, a sada su to obilježili i svečanom ceremonijom na imanju glumca u Georgiji kojoj su prisustvovali njihova porodica, prijatelji i poznanici.

Međutim, nisu sve pozvane osobe upriličile svoj dolazak, a neke od onih koje nisu uspjele doći na vjenčanje su Affleckova bivša supruga Jennifer Garner te njegov mlađi brat Casey.

Casey Affleck zapažen je u Los Angelesu u subotu ujutro, hiljadama kilometara udaljen od Georgije gdje se njegov brat tada tek trebao vjenčati.

Jedan od izvora za strane medije otkrio je kako je Casey, koji je takođe glumac, propustio ceremoniju svoga brata zbog “porodičnih obaveza kod kuće”.

Tamo se takođe nije pojavila ni Benova bivša supruga Jennifer Garner za koju je poznato da ima dobar odnos s glumcem.

Garner i Affleck bili su u braku od 2005. do 2018. godine, a zajedno imaju troje djece. Iako ona navodno nema ništa protiv njegovog braka sa Lopez, obaveze su je spriječile da svjedoči njihovom najsretnijem danu.

“Jennifer Garner vrijedno radi na projektu u Teksasu i neće doći na proslavu vjenčanja, ali je u potpunosti podržavala dolazak svoje djece i uopštno je jako pozitivna u vezi s cijelom stvari”, objasnio je izvor blizak glumici.

Djeca Garner i Afflecka Violet, Seraphina i Sam zajedno sa svojim polubratom i polusestrom svjedočili su svečanoj ceremoniji.

“Garner ništa nije važnije od sreće njezine djece. Činjenica da se osjećaju dobrodošlo i opušteno te da su se zbližili s J.Lo i njezinom djecom najbolja je stvar koju je mogla poželjeti”, dodao je izvor.

Trodnevno vjenčanje je, podsjetimo, održano u Georgiji na imanju glumca vrijednom preko 8 miliona dolara. Sve je bilo produkt višemjesečnih priprema. Ceremonijom je vladala bijela boja, te su u skladu s tim bili odjeveni i gosti, dok su cijeli prostor krasili ekstravagantni ukrasi i cvjetni aranžmani u istoj boji.

Izvor: Klix

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare