6. Jula 2019.

Mladići koji su stradali u nesreći

Big Portal

Laktaši su danas obavijeni tugom. Nakon što su trojica mladića jutros rano stradali u teškoj saobraćajci, mještani su tužni i šokirani.

Svi u glas pričaju da su to bili mladići za primjer. Radili su i nisu pravili nikakve probleme.

– Poznavao sam i Sašu i Milana, naše porodice su se poznavale i družile, bili su to momci na svom mjestu. Velika je to tuga za sve nas – kaže Aleksandar Čičić (29), mladi preduzetnik iz Maglajana.

I ostali mještani slažu se s njim.

– Mladići su bili uzorni, radili su i nisu pravili nikakve probleme, osim što su, kao i svi mladi ljudi, izlazili i družili se – pričaju.

Poginuli mladić Milan Golubović (24) sin je predsjednice Udruženja porodica sa četvoro i više djece u Laktašima, Slavice Golubović. Ova porodica živi u Maglajanima kod Laktaša, prenosi Srpskainfo.

Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su rano jutros, oko 3 časa i 30 minuta na lokalnom putu Razboj – Laktaši, u naselju Kukulje. Oni su automobilom sletjeli sa puta i doživjeli smrtonosne povrede u smrskanom vozilu, javio je reporter BN.

Uvidjaj o ovom tragičnom dogadjaju obavili su radnici Policijske stanice Srbac zajedno sa tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka.

U Laktašima danas su otkazane sve manifestacije a dan sahrane mladića biće dan žalosti u toj opštini, saopštio je načelnik Ranko Karapetrović.

BNTV

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare