Mladića i djevojku u automobilu UGUŠIO UGLJEN-MONOKSID: Završena obdukcija tijela stradalih u Kostajnici - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Mladića i djevojku u automobilu UGUŠIO UGLJEN-MONOKSID: Završena obdukcija tijela stradalih u Kostajnici

Mladić D. B. (29) i djevojka N. G. (19), čija su tijela nađena u subotu ujutru u garaži u Kostajnici, umrli su od trovanja ugljen-monoksidom, potvrdili su rezultati obdukcije, saznaje Srpskainfo.

Od trenutka pronalaska njihovih tijela u automobilu sumnjalo se da su umrli nesretnim slučajem.

Izvor Srpskainfo rekao je da tokom obdukcije na tijelima nisu pronađeni nikakvi drugi tragovi, koji bi upućivali na neko krivično djelo.

Prema nezvaničnim informacijama vozilo je, upaljenog motora, zatečeno u garaži koja se nalazi u donjem dijelu stambenog objekta u izgradnji. Mladić i djevojka su bili pokriveni ćebetom.

Pronašao ih je prijatelj, koji je krenuo u potragu nakon što je majka djevojke N. G. alarmirala porodicu i prijatelje jer se njena kćerka tokom noći nije vratila kući. Nažalost, oboje su pronađeni bez znakova života.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da su vrata od garaže bila zatvorena, a pošto je vozilo bilo upaljeno ona se vremenom napunila ugljen-monoksidom, što je bilo kobno za mladića i djevojku.

Portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević rekla je da je ova tragedija policiji prijavljena u subotu u 7.40 časova.

– Tijela su zatečena u vozilu, koje je bilo parkirano unutar garaže. Uviđajem, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru utvrđeno je da se radi o zadesnoj smrti koja je navjerovatnije nastupila kao posljedica gušenja – rekla je Alendarević.

DAN ŽALOSTI
Zbog tragične smrti mladića i djevojke opština Kostajnica proglasila je 31. januar Danom žalosti.
– Dan žalosti će se obilježiti spuštanjem zastava na pola koplja ispred zgrade opštine Kostajnica, javnim preduzećima, ustanovama i svim organizacijama, preduzećima i društvima na području opštine. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera, niti će se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima – saopšteno je iz opštine.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Ponovo blokada magistralnog puta Nikšić – Podgorica

M.

Biće rata? – “Ovo smo već vidjeli”

M.

Italija i Turska: Zategnuti odnosi

M.

Ostavite komentar