Mladić koji je uhapšen u Banjaluci osuđen na 15 godina robije - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Mladić koji je uhapšen u Banjaluci osuđen na 15 godina robije

Stefan Stefanović (29) iz Novog Sada, koji je juče uhapšen u Banjaluci, osuđen je za ubistvo sugrađanina, navijača Vojvodine Milana Pribakovića (29) u diskoteci “The End” 2017. godine, potvrdili su izvori “Nezavisnih novina”.

Kako je prije nekoliko mjeseci objavljeno, Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Višeg suda, kojom je odbjegli Stefanović osuđen na objedinjenu kaznu od 15 godina. Stefanović je, kako se dodaje, osuđen u odsustvu, jer je od 2017. u bjekstvu.

Podsetimo, Pribaković je ubijen u oktobru 2017. godine. Usljed ranjavanja žrtva je iskrvarila nasrmt. Stefanović je, prema dostupnim informacijama, potom pobjegao u društvu svog prijatelja koji je isti dan uhapšen, dok se on više od tri godine bio u bjekstvu.

Mediji su za Stefanovića, podsjetimo, ranije pisali da je za njim raspisana i potraga zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog nelegalnog oružja, za šta je osuđen na godinu i po dana. Pored toga, kako se dodaje, poznat je i po iznudama, narkoticima i raznim drugim krivičnim djelima.

NN

Danas objavljeno

Hrvatska: 356 novih slučajeva, 15 preminulo

M.

Slovenija: Prijavljen 451 slučaj infekcije, sedam preminulih

M.

Pojačane kontrole ugostiteljskih objekata u Srpskoj

M.

Ostavite komentar