Mlada iz BiH koja je pobjegla sa svoje svadbe rodila bivšem mužu sina - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Mlada iz BiH koja je pobjegla sa svoje svadbe rodila bivšem mužu sina

ELDA MUJČIN iz Gradačca, koja je prije godinu dana pobjegla sa svoje svadbe, postala je majka.

“Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan”, napisala je uz fotografiju bebe koju je objavila na Facebooku.

Elda i njen suprug Edin Huseljić u braku su proveli tek nekoliko sati nakon izgovaranja sudbonosnog da jer su se još na svadbi posvađali oko novca. Dan nakon vjenčanja Edin je pokrenuo brakorazvodni postupak, a Elda je objavila da je trudna.

“Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin”, napisala je.

Kako piše Kurir, bivši suprug Eldin joj se nije javio nakon rođenja sina.

“Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim, ujedno i najdivnijim bolovima, posmatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: ‘Možemo mi ovo.’ Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: ‘Zdravo, dušo.’ Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio”, napisala je Elda prije nekoliko dana.

Nakon uništene svadbe u javnosti su se pojavile dvije verzije događaja. Prema porodici mladoženje, mladenka je dijelila gostima kafu, a oni su joj darivali omotnice s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, ona je obavijestila muža da će uzeti svu lovu jer je ona ta koja je dijelila kafu i skupila darove, tvrdili su Huseljići. Mladenka je navodno pokušala pobjeći s novcem, a kada nije uspjela, nazvala je majku te se vratila kući u Odžak uplakana.

Elda je tvrdila da ju je porodica njenog muža lažno optužila.

“Istina počinje od toga da me dotični (suprug) nagovorio da dignem kredit, za što imam dokaz, za koji mi je on jamac. Novac od kredita pripao je njemu. Tim je novcem uredio sprat kuće, a mene iskoristio. Nisam žalila jer sam planirala i ja tu boraviti”, rekla je za Mondo.rs.

Posvađali su se, zapravo, dan prije svadbe, tvrdila je Elda.

“On mi je napisao da svom ocu želi dati novac od svadbe kako bi on nekom vratio dug od 3000 KM. On je zapravo mislio zaraditi na svadbi. Njegovi su se od početka miješali u planiranje svega pa tako i na taj dan. U subotu, 27. oktobra, nakon što sam svatovima podijelili kafu, otišli smo u auto da kuma ostavi novac. U tom trenutku otac mladoženje je došao da uzme taj novac. Ja sam se odmah vratila u restoran, a oni su ostali vani”, ispričala je.

Tvrdila je da novac nije uzela.

“Pokupila sam se i izašla, a s parama nisam imala nikakvog dodira. Nisam otišla odmah, očekivala sam da će se mladoženja potruditi i vratiti. Imam svjedoke da nisam pokušala uzeti nikakve pare, nego da su oni sve izmislili kako bi mi se osvetili jer sam otišla sa svadbe”, dodala je tada.

 

Index

Danas objavljeno

Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u “ZLATNOM KAVEZU”!

Zeljka

Koja su pravila korišćenja oružja na filmskim setovima? “Nijedan zakon ili propis nije obavezujuć”

Zeljka

Trikovi s lakom za kosu koji vam olakšavaju svakodnevnicu

Zeljka

Ostavite komentar