MJEŠTANI UZNEMIRENI: Polugolo tijelo žene iza manastira i dalje MISTERIJA - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

MJEŠTANI UZNEMIRENI: Polugolo tijelo žene iza manastira i dalje MISTERIJA

Smrt žene, čije je beživotno tijelo pronađeno na Božić, iza manastir Beočin u istoimenom fruškogorskom mjestu, i dalje je obavijena misterijom.

Tijelo zasad nepoznate žene, od oko 40 godina, za koju se saznaje da je najverovatnije iz Novog Sada, prenijeto je na Institut za sudsku medicinu u ovom gradu. Obdukcijom će biti utvrđen njen identitet, kao i uzrok smrti.

Beživotno tijelo žene, koja je po nezvaničnim saznanjima, navodno bila polugola, u utorak po podne pronašao je jedan mještanin Beočina, koji je krenuo u šetnju jednom od staza koje okružuje manastir Beočin.

O prizoru koji je vidio u travi iza hrama, odmah je obavijestio policiju, koja je i u srijedu nastavila uviđaj na tom mjestu.

– Na tijelu žene nema vidljivih povreda i rana koje bi očigledno ukazale da je riječ o nasilnoj smrti – saznaje se nezvanično od izvora bliskog istrazi.
Kako je i zbog čega došlo do njene smrti, utvrdiće se obdukcijom. Dok ne budu poznati rezultati, ovaj slučaj se vodi kao sumnjiva smrt.

Prema nezvaničnim saznanjima, tijelo četrdesetogodišnje Novosađanke je bilo smrznuto, što ukazuje na činjenicu da je nesrećna žena tu ležala nekoliko dana.

Mještane Beočina uznemirila je vijest o pronalaženju beživotnog tijela u njihovom komšiluku. Kažu da u tom dijelu oko manastira često ima šetača, ali dodaju da malo dalje od mesta gdje je tijelo pronađeno, zbog neprohodnosti, a zimi i zbog snijega, niko ne prolazi do proljeća.

(Novosti)

Danas objavljeno

U saobraćajkama u Srpskoj za 7 mjeseci poginule 54 osobe

M.

Danas u Pragu neformalni Samit EU

M.

Svijet najbliži nuklearnom Armagedonu od kubanske krize

M.

Ostavite komentar