Mještani ogorčeni zbog slučaja podvođenja - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Mještani ogorčeni zbog slučaja podvođenja

Mještani iz sela sa šireg područja Šipova, u kojem je prijavljen šokantan slučaj podvođenja 11-ogodišnje djevojčice, sa nevjericom pričaju o onome šta se događalo u njihovom malom mjestu.

Mještani iz sela sa šireg područja Šipova, u kojem je prijavljen šokantan slučaj podvođenja 11-ogodišnje djevojčice, sa nevjericom pričaju o onome šta se događalo u njihovom malom mjestu.

–To je jedna lijepa i pametna djevojčica, ali svi smo bili u čudu kada smo gledali da je u tu kuću strave i užasa kod babe dovozi poznati kriminalac, za koga svi znamo da je život proveo po zatvorima – priča jedan od mještana čiji je identitet poznat redakciji.

Dodaje kako nikome nije moglo pasti na pamet kroz šta je djevojčica prolazila, a posebno što je sve trajalo duži vremenski period.

–Koliko sam čuo, ona je odličan učenik u školi i često je dolazila kod bake koja živi iznad sela, daleko od drugih kuća i porodica – priča ovaj mještanin i dalje ne vjerujući u ono šta se događalo u toj kući izolovanoj od ostatka svijeta.

Znalo se, kaže, dešavati da se unuka i baka posvađaju, pa su se svi pitali zašto nesrećna djevojčica uopšte odlazi kod starice, ali očigledno je zbog nečega morala.

–Koliko znam, mala živi s mamom u Šipovu, ali je dijete iz prvog braka. Ne želim ulaziti u porodične odnose, ali očigledno je da nešto nije bilo u redu. Lično sam par puta vidio da je malena u autu s tim kriminalcem i da ide gore prema bakinoj kući. Zadržali bi se određeno vrijeme, a zatim bi je vratio u grad – ispričao je mještanin za Srpskainfo.

Poznanici bake monstruma su jednoglasni u stavu da su djevojčicu viđali duži vremenski period u automobilu uhapšenog kriminalca.

–Niko nije mogao ni pretpostaviti šta se dešavalo, a najviše što se do te kuće od babe dolazi jako lošim zemljanim putem. Ako baš nemate namjeru doći do te babe onda niko i ne ide tom stranom – ispričao je poznanik.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Posebna sjednica NSRS o vraćanju nadležnosti u petak

M.

Počeli protesti, policija ne dozvoljava ulazak u krug Suda BiH

M.

Tomašević prvi predstavnik Zagreba koji je odao počast porodici Zec

M.

Ostavite komentar