Mjesta će označavati crveno srce: Grad će dio prihoda od naplate parkiranja dati u HUMANITARNE SVRHE - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

Mjesta će označavati crveno srce: Grad će dio prihoda od naplate parkiranja dati u HUMANITARNE SVRHE

Grad Banjaluka će već na proljeće pokrenuti akciju pod nazivom „Banjaluka humani grad“, u okviru koje će na više parkinga biti određena posebna humana parking mjesta. Prihod od naplate, ići će u humanitarne svrhe.

Mjesta za humani parking biće definisana srcem crvene boje, i to na lokacijama na tzv. Kraševom parkingu, zatim ispred zgrade Gradske uprave ali i drugim lokacijama širom grada. Svaka marka koja se uplati za taj parking ići će u humanitarne svrhe. Na ovaj način, sakupljaćemo sredstva sistemski i dodjeljivati ih po potrebi, najavio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Takođe, kako je naveo Grad Banjaluka ima veliki bilbord, koji će u narednom periodu ustupiti za objavu humanitarnih akcija, ali i promociju sugrađana koji se po rezultatima ili zaslugama izdvajaju u različitim oblastima.

– Banjaluci je sve ove godine nedostajalo humanosti i topline. Moramo da oplemenimo i zakonske propise i odluke, te da vratimo dušu ovom gradu i da mislimo o svim ljudima kojima je potrebna naša pomoć – zaključio je Stanivuković.

Danas objavljeno

Ursula fon der Lejen “traži” dodatna istraživanja: Evropa zna dovoljno o omikron varijanti da bude zabrinuta

M.

Podrška Putina i Rusije

M.

Počela “Banjalučka zima”

M.

Ostavite komentar