Mjesečne karte za maj važiće i za april: Postignut dogovor Grada i autobuskih prevoznika - BIGportal.ba
Banja Luka

Mjesečne karte za maj važiće i za april: Postignut dogovor Grada i autobuskih prevoznika

Prodaja mjesečnih karata za maj mjesec počinje sredinom sedmice i te mjesečne karte građani će moći koristiti do kraja ovog mjeseca, dogovoreno je to na sastanku predstavnika Grada i autobuskih prevoznika koji su zaduženi za gradski i prigradski prevoz u Banjaluci.

Na ovaj način svi srednjoškolci i studenti, kojima su nastavne aktivnosti počele danas, dobijaju mogućnost besplatnog prevoza zadnjih desetak dana aprila, sa mjesečnim kartama za maj, poručili su iz Gradske uprave.

Napominju da prema važećim pravilima mjesečne karte važe isključivo od 1. do zadnjeg dana u mjesecu, a da prodaja počinje nekoliko dana prije isteka mjeseca.

Podsjećaju da je od danas je u funkciji veći broj polazaka na svim linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika s obzirom na to da su se i srednjoškolci vratili u školske klupe.

Poručuju da nadležno Odjeljenje za saobraćaj i puteve prati epidemiološku situaciju i prilagođava polaske prevoznim potrebama, te će sa daljnjim ublažavanjem mjera i sistem javnog prevoza putnika biti vraćen u redovno funkcionisanje.

Danas objavljeno

Art bioskop Banskog dvora otvara vrata: Revija nagrađivanih studentskih filmova

M.

Evo šta rade bivši rukovodioci Gradske uprave

M.

Planirana isključenja el.energije za 17.05.2021 godine

Vanja A

Ostavite komentar