"Mjesecima sam morala da ćutim, doktor mi je rekao" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Mjesecima sam morala da ćutim, doktor mi je rekao”

Poznata glumica nakon što je saznala da je trudna, uradila je test i na koronu

Nada Macanković, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako je nakon testa za trudnoću, saznala i da je u drugom stanju.

Iako nije imala izražene simptome, glumica kaže da je često gubila dah, a nakon što joj se suprug razboleo i njen test je bio pozitivan.

Zbog izrazito povišenog de-dimera morala je da uzima terapiju iako je imala asimptomatsku kovid infekciju, dok joj je ginekolog otvoreno rekao da se čak 20 posto ovakvih trudnoća, završi spontanim pobačajem u prva tri meseca.

– Na kraju mi je rekao trudna si samo za sebe i za svog muža, ni za koga više. Nekako mi je stavio do znanja da trudnoću ipak prihvatim sa rezervom, da možda zbog tog virusa i problema sa disanjem ta trudnoća prosto ne uspe, iako sam ja jako dugo čekala i mnogo sam se obradovala – rekla je Nada u emisiji “Ordinacija” na RTS-u i dodaje:

– Ja sam sada zahvalna lekarima što su mi tako rekli i nisam nikome rekla da sam trudna, ni u pozorištu nisam prijavila, niti sam htela da otvaram trudničko bolovanje. Samo sam sebi ponavljala: “neću da mislim, neću da mislim”, jer može da se desi da je virus negativno uticao i nisam tri meseca uopšte prihvatala da sam trudna. Tek kada sam ušla u četvrti sam počela da se radujem – dodaje glumica i kaže da se sada sve više plaši, kako za sebe, tako i za svog petogodišnjeg sina koji ide u vrtić:

– Vidimo da virus mutira, da deca postaju izloženija, tako da sam jako zabrinuta jer imam dete od pet godina koje ide u vrtić i ima puno aktivnosti i do sada ga nisam u tome sprečavala. Nisam se plašila, a sada se već plašim- priznaje glumica i napominje, da iako su preležali koronu, ona i suprug nemaju antitela, pa razmišljaju da se izoluju negde na selo do porođaja.

Danas objavljeno

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Vanja A

Iskra Brajović: Iako sam kćerka Voje Brajovića, karijeru nisam gradila zahvaljujući protekcijama

Vanja A

Poslije tri godine veze raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić

Vanja A

Ostavite komentar