Mjere bezbjednosti i izmjene u saobraćaju zbog posjete Orbana Srpskoj - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Mjere bezbjednosti i izmjene u saobraćaju zbog posjete Orbana Srpskoj

U cilju preduzimanja mjera i radnji povodom posjete predsjednika Vlade Republike Mađarske Viktora Orbana Republici Srpskoj, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je naredbu o zabrani saobraćaja za sva motorna vozila na dionici magistralnog puta M-101 na trasi kretanja štićene ličnosti (Međunarodni aerodrom Banjaluka– Laktaši – Klašnice – Glamočani), za dan 06.11.2021. godine, u vremenu od 11.00 do 12.00 časova i od 13.00 do 14.00 časova, odnosno u vremenu dolaska i povratka štićene ličnosti.

Na predviđenoj trasi kretanja štićene ličnosti 06.11.2021. godine u vremenu od 10.30 do 15.00 časova zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila preko 7.5 tona ukupne mase.

Takođe, 06.11.2021. godine od 10.30 do 15.00 časova zabranjuje se prevoz eksplozivnoh materija u drumskom saobraćaju na području opštine Laktaši.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice, za navedeni period neće izdavati odobrenja za prevoz ekspolzivnih materija.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećamo da je u cilju bezbjednosti na trasi kretanja štićene ličnosti i na području opštine Laktašiu navedenim terminima zabranjena upotreba dronova.

Danas objavljeno

Vlada Srpske: Biće predložen novi zakon o nepokretnoj imovini

Vanja A

Šolc: Ne možemo slati tenkove Kijevu

Vanja A

Jasno upozorenje: Spremni na nuklerni sukob?

Vanja A

Ostavite komentar