Mitsubishi nas častio otkrivanjem izgleda novog Outlandera PHEV - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Mitsubishi nas častio otkrivanjem izgleda novog Outlandera PHEV

Mitsubishi više nije mogao da čeka na obelodanjivanje izgleda novog Outlander „plug-in“ hibrida

Prodaja će inicijalno započeti u Japanu sredinom decembra, dok će kupci na ostalim tržištima morati malo da pričekaju.

Redovna premijera će se održati 28. oktobra, kada ćemo verovatno saznati nešto više u vezi s pogonom, performansama, autonomijom i svim onim stvarima bitnim za kupce „plug-in“ hibrida. Sve što za sada znamo je da će koristiti twin-motor 4WD sistem s jednim agregatom napred i drugim pozadi.

Poput konvencionalno pogonjenog „brata“, novi Outlander PHEV takođe je nosilac novog dizajnerskog jezika japanske marke, nazvanim „Bold Stride“ (smeo korak).

Na prednjem delu počiva evolucija „Dynamic Shield“ maske hladnjaka, dok profilom dominiraju izraženi horizontalni akcenti i oštre karakterne linije, koje se protežu od prednjih blatobrana pa sve do zadnjih svetala. Pojava je dodatno „pojačana“ velikim točkovima od 20 cola, zajedno s „mišićavim“ lukovima točkova.

Pozadi vrata prtljažnika dobijaju prepoznatljivu PHEV oznaku, a tu je i šestougaoni motiv koji aludira na rezervni točak prisutan kod starih Mitsubishijevih SUV modela, uz nova horizontalna zadnja svetla s dinamičnim LED potpisom.

Kupci će moći da biraju između 10 boja karoserije, uključujući i one iz „Diamond Color“ serije visokog sjaja: Red Diamond, White Diamond i nova Black Diamond.

Kada je o enterijeru reč, ono što se ističe su horizontalno oblikovani instrument panel, visokokvalitetan, mekan tapacirung na vratima i selektori, prekidači i dugmići robusnog izgleda.

Kao i u slučaju SUS modela, novi Outlander PHEV takođe dolazi standardno s trećim redom sedišta.

Vrele Gume

Danas objavljeno

BMW ima novog SUV kralja: Concept XM – hibrid sa 750 “konja”

Zeljka

Kolekcija automobila vrijedna preko 40 miliona evra

Zeljka

Lada – Porsche: Projekat koji nikada nije zaživio

Zeljka

Ostavite komentar