Misterije i teorije oko novog albuma Iron Maiden - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Misterije i teorije oko novog albuma Iron Maiden

“Iron Maiden” iznosi sve više detalja o svom 17. albumu, koji će, čini se, nositi naziv “Writing on the Wall” ili “Belshazzar’s Feast”.

Tizeri kruže internetom već nekoliko dana, a irski magazin “Hot Press” izložio je snažan argument koji nagoviještava da će svi detalji biti otkriveni 15. jula.

Naime, pisac Edvin Mekfi započeo je svoj lov na nagoviještaje nakon što je primetio da je pjevač Brus Dikinson u nedavnom TV intervjuu imao majicu sa natipsom “Belshazzar’s Feast”, a kada je pričao o planovima Maidena rekao je:

“Ne mogu da vam kažem šta je to, ali to vam je ispred nosa”.

Iron Maiden - Kings Of The New Wave Of Heavy Metal | uDiscover Music

Mekfi je primjetio i da je niz Maiden objava na društvenim mrežama imao slogan “W.O.T.W.”, za koji je teoretisao da se odnosi na “Writing on the Wall” – biblijsku priču poznatu i kao – “Belshazzar’s Feast”.

Zatim je predstavio grubo proizvedeni poster “Belshazzar’s Feast” koji je prošlog mjeseca viđen na pilot festivalu “Download 2021.” sa datumom “15/07” i slovima IMXVII, koja bi mogla da se odnose na “Iron Maiden” i broj 17 napisan rimskim brojevima.

“Da li bi ovo mogli biti naslovi pjesama ili tekstovi s novog materijala”?, pita se Mekfi.

Takođe je ukazao na intervju sa kantautorom i fanom Maidena Frenkom Tarnerom. Tokom ćaskanja na “Downloadu”, pitali su ga šta zna o slijedećem Maiden albumu. Iako je odbio da otkrije bilo kakve informacije, otvorio je jaknu da bi otkrio majicu “Belshazzar’s Feast”, baš kao i Dikinson.

Pretražujući društvene medije, pisac je otkrio i adresu e-pošte belshazzarsfeast@hotmail.com  i Tviter nalog @bels_feast  koji je vodio neko poznat kao Danijel, u čijoj se knjizi pojavljuje biblijska priča.

“Siguran sam da je činjenica da prati samo 16 naloga, a svi sa nejasnom referencom na 16 Maidenovih albuma (do sada). Kao što su “The X Factor” i “Killers”. Puka slučajnost?”, upitao se.

Obožavalac Maidena koji je poslao poruku na e-mail otkrio je i “tajni odgovor” koji je dobio.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar