16. Aprila 2021.

Misterija o stanju legendarnog sportiste će konačno biti otkrivena

Big Portal

Od najave da je u pripremi, svi jedva čekaju da čuju do sada skrivane detalje o lečenju i stanju legendarnog vozača formule 1.

Film je rađen pod butnim okom Korine, supruge legendarnog vozača Formule 1, i izgleda je spreman  za emitovanje.

Šumaher živi pod velom tajne već godinama, od momenta kada je doživeo tešku povredu na skijanju, a u dokumentarcu će biti prikazano kako danas izgleda.

Isplivalo je još detalja o Šumijevom dokumentarcu, on će sadržati intervjue sa bliskim ljudima velikog šampiona – sa suprugom Korinom, sinom Mikom, ćerkom Đinom-Mari i ocem Rolfom

Međutim još uvek nema zvaničnog datuma izlaska dokumentarca, isti je već treći put pomeren zbog pandemije korona virusa.

Porodica Šumaher je krila da se dokumentarni film uopšte snima, potom je objavljeno kako je isti trebalo da se emituje još 2019,  pa kasne 2020. ali je i to puštanje u etar odloženo zbog pandemije koronavirusa

– Film je gotov, rekla je režiserka i producentkinja Vanesa Noker iz hamburške kompanije “B14 film” za Ekspres.de.

Iako ceo svet zanima šta je sada sa čuvenim Šumijem, film će se uglavnom bazirati na njegovim uspesima i putu ka osvajanju sedam titula u Formuli 1. Šumaher je 2013. doživeo nesreću tokom skijanja na Alpima zbog čega je bio u indukovanoj komi, a od tada živi u strogoj privatnosti.

Čast da prave dokumentarni film dobili su višestruko nagrađivani ljudi nemačke kinematografije, Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons.

– Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru i mnoge aspekte složenog života. On je nemilosrdni i odvažni vozač Formule 1, ambiciozni sportista, iskusni mehaničar, pouzdan timski igrač i ljubazan porodični čovek, rekla je Sabine Kem, portparol porodice Šumaher.

Bendžamin Sejkel koji je pomogao u produkciji filma se javno zahvalio Šumaherovima što su svetu podarili jedno takvo filmsko delo:

“Oduševljeni smo što smo imali poverenje i saradnju sa porodicom Mihaela Šumahera jer bez njihove podrške film ne bi bio moguć”, izjavio  je Sejkel.

Večernje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare