Mislilo se da su na bezbjednom: Uragan potopio desetine skupocenih automobila u garaži - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Mislilo se da su na bezbjednom: Uragan potopio desetine skupocenih automobila u garaži

Garaža bi trebalo da bude bezbedno utočište za luksuzne automobile, ali nije uvek tako.

Sa Floride dolaze snimci koje pokazuju svu snagu i razornost uragana. Južni deo države bio je pod udarom jakih kiša pa su poplave bile neizbežne.

Majami se tako suočio sa poplavama kakve godinama nisu viđene u tom gradu. Poplavljene su ulice, ali i brojni objekti, uključujući garaže. Jedna takva bila je dom niza superautomobila pre nego što se našla pod naletom blatne bujice.

Kao što video objavljen na Instagram profilu @florida_corvette_owners pokazuje, pod vodom su se našle desetine superautomobila, uključujući Ferrarijeve modele 488, Roma i SF90, kao i pokoji Rolls-Royce i Mercedes.

Voda se većim delom povukla, a ostatak posla odradiće pumpe. Međutim, posledice su više nego očigledne pa će sasvim sigurno biti potrebni pozamašni iznosi da se ovi skupoceni automobili vrate u život, a neki će verovatno biti otpisani.

I za kraj jedan snimak koji pokazuje kako se nova Corvette C8 sasvim “dobro” snalazi na poplavljenim ulicama Majamija. Corvette prolazi kroz vodene prepreke poput mini podmornice, mada nije jasno zašto bi neko svoj skupo plaćeni automobil izlagao takvom riziku.

Danas objavljeno

Uznemirujuć test „Teslinog“ auto-pilota, ne prepoznaje djecu na putu

V.R.

MG prestigao Citroen i Renault, blizu top-10 po prodaji

V.R.

Baidu taksi bez vozača dobija zeleno svjetlo u dva kineska grada

V.R.

Ostavite komentar