8. Februara 2020.

Mislili ste da znate sve o “Prijateljima”? Neki detalji su bili nepoznati godinama

Big Portal

Ovaj sitkom je nekima i dan-danas najsmešnija serija koju su ikad gledali. Iako tačno znamo šta će koji lik izgovoriti u određenoj situaciji, ali i dalje postoje stvari koje nas zanimaju i na koje ne znamo odgovor. Kako izgleda Ružni goli tip? I da li Monika nosila pravu ćurku na glavi?

Da li je smeh u pozadini bio stvaran?

https://www.instagram.com/p/Bz0oukDHXWH/

Gotovo svaka epizoda serije ”Prijatelji” se snimala pred publikom (200 – 300 ljudi). Bilo je potrebno 5 ili 6 sati za snimanje jedne epizode. Publika se najčešće sastojala od prijatelja glumaca iz serije, ljudi iz tima serije i poznatih osoba koje su bile obožavaoci serije. Kada su Prijatelji postali popularni, karte za prvi red na snimanju epizode su stajale oko 5.000 dolara.

Kako danas izgleda ćerka Rosa i Rejčel?

Emu su glumile bliznakinje koje će ove godine napuniti 18 godina.

https://www.instagram.com/p/B6y9H46BE53/?utm_source=ig_embed

Da li je ćurka koju su Monika i Džoi nosili na glavi bila prava?

Kortni Koks je u jednom intervjuu rekla da je ona htela da nosi pravu ćurku kako bi je i Met le Blank stavio na glavu. Nažalost, i najveća ćurka je bila previše mala za ljudsku glavu, pa su napravili ćurku od pene.

Postoji li zaista serija “Naši najbolji dani”?

Da, postoji. To je sapunica koja se emitovala na televiziji od 1965. godine, iako Džoi nikada nije zaista glumio u njoj. Ova serija je treća serija u istoriji američke televizije po dužini emitovanja, a četvrta po broju epizoda. Jedan od razloga zašto se ova serija spominje u ”Prijateljima” je činjenica da su očevi Metjua Perija i Dženifer Aniston glumili u njoj.

https://www.instagram.com/p/BOQhnfaDhUm/

Kako “Ružni goli tip” zaista izgleda?

“Ružni goli tip” je krio svoj identitet skoro 20 godina, ni obožavaoci serije nisu znali ko je on. IMDB je dugo pretpostavljao da je ova uloga poverena Majklu Hagertiju koji je u seriji poznatiji kao domar, ali to nije istina. Zagonetka je rešena 2016. godine kada je otkriveno da je ovaj lik tumačio glumac Džon Haugen.

Kako su glumci uspevali da odglume smešne scene, a da se ne počnu smejati?

Istina je da zaista nisu mogli da izdrže. Na internetu možete pronaći milion video-snimaka o njihovim propalim scenama punim smeha. Najproduktivniji glumac, kada govorimo o broju pokušaja, bio je Metju Peri, koji se često smejao i zasmejavao sve oko sebe.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare