MISLILI DA SU BOMBE Ispod auta privatne firme postavljeni UREĐAJI koji su policiju DIGLI NA NOGE - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

MISLILI DA SU BOMBE Ispod auta privatne firme postavljeni UREĐAJI koji su policiju DIGLI NA NOGE

Policija je tokom uviđaja u banjalučkom naselju Lazarevo ispod automobila firme “Motoreks” pronašla dva lokatora, koja prate kretanje vozila, saznaje Srpskainfo.

U nastavku istrage trebalo bi biti utvrđeno ko je napravio neslanu šalu koja je uznemirila radnike “Motoreksa”, ali i građane koji žive u neposrednoj blizini mjesta jer su prvo mislili da se radi o bombama.

Prema izjavama građana, nepoznata osoba je u večernjim časovima prišla automobilima koji su bili parkirani u dvorištu pomenute firme i postavila nepoznate naprave ispod točkova automobila, a zatim se udaljila.

Policija je ubrzo blokirala područje oko dva automobila do dolaska uviđajne ekipe koja je utvrdila da se ne radi o eksplozivnim napravama već lokatorima.

Prema nezvaničnim informacijama građani su uspjeli i snimiti vozilo kojim se dovezla nepoznata osoba, a navodno se radi o suparničkoj firmi.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26. januara postupili su po prijavi da je ispod vozila u Ulici Branka Popovića u Banjaluci, nepoznato lice postavilo određen predmet. Uviđajem je utvrđeno da se ne radi o eksplozivnim napravama – izjavila je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.

Dodaje kako je rad na ovom predmetu i dalje u toku, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Istorijska posjeta; Si Đinping u Saudijskoj Arabiji

Vanja A

Ubistvo u Ugrinovcima; muškarac izrešetan u automobilu

Vanja A

Petković: Kurtijeva policija u Velikoj Hoči Srbima plijeni vino

Vanja A

Ostavite komentar