"Mislila je da im je brak dobar": Glumac uhvaćen kako se ljubi s 20 godina mlađom ljepoticom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Mislila je da im je brak dobar”: Glumac uhvaćen kako se ljubi s 20 godina mlađom ljepoticom

Supruga glumca Dominika Vesta Ketrin Ficdžerald je skrhkana nakon fotografija na kojima se glumac ljubi sa 20 godina mlađom glumicom Lili Džejms u Rimu.

Irska dizajnerka pejzaža i aristokrata rekla je prijateljima da su ona i njen suprug s kojim je u braku 10 godina u trenutku nastanka snimaka još bili “veoma zajedno”, ali ona sada smatra da je brak “verovatno završen”.

Prijateljica koja je došla da uteši Ficdžeraldovu u porodičnoj kući u blizini mesta Čipenam u grofoviju Viltšir, rekla je u ponedeljak za MailOnline da je Ketrin videla slike i da je “uništena” jer je mislila da su ona i Dominik imali “dobar brak”.

“Mislila je da je njihov brak dobar i da su još uvek zajedno”, rekla je.

“Zvala ga je na mobilni, ali joj se nije javio. Ovo ju je šokiralo jer se dogodilo odjednom.”

Na spornim fotografijama je delovalo kao da se Dominik i Lili ne brinu previše oko toga ko sve može da ih vidi i uživali su u romantičnom vikendu.

Zajedno su razgledali grad, vozili se na električnom trotinetu, fotografisali se na svim važnim lokacijama i ručali su u restoranu u centru grada, gde su ih paparaci uhvatili u strastvenom zagrljaju.

Vest, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama “The Affair” i “The Wire” s Fiicdžeraldovom ima i dvoje dece, ali o razvodu se zvanično nisu oglasili. Glumac nije nosio burmu tokom odmora u Rimu.

Mlada glumica proslavila se ulogama u filmovima kao što su Pepeljuga, Vozač i Mama Mia, a pet godina je bila u vezi s glumcem Metom Smitom. Raskinuli su u decembru prošle godine, ali su mediji uskoro počeli da pišu o pomirenju, budući da je par karantin proveo zajedno. Međutim, izgleda da ta ljubav nije potrajala.

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar