"Miško se 'peo na glavu' Jaramazu i Zagorcu, meni nije jer nije trebalo da idem u NBA" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Miško se ‘peo na glavu’ Jaramazu i Zagorcu, meni nije jer nije trebalo da idem u NBA”

Nikola Ivanović, košarkaš Budućnosti, pričao je o odnosu koji ima sa menadžerom Miodragom Miškom Ražnatovićem.

Ivanović sa Miškom sarađuje već deset godina, od perioda kada je došao u Megu i iz zanimljivog ugla je pričao o saradnji menadžer-igrač.

Plejmejker Budućnost kaže da ima dobar odnos, s tim što je oduvek bio na distanci i komunikacija im se svodi na dve stvari.

“Uvek smo bili na nekoj određenoj distanci, činjenica je da je čovek stvarno premoćan. Može mnogo da pomogne, a što se tiče komunikacije sa njim… to je bukvalno – ‘Nikola srećan rođendan’ i kada je leto – ‘evo ti ugovor potpiši ga’“, rekao je Ivanović smejući se u podkastu “Igora i Vlada“.

Ivanović je svestan da ne spada među najbolje košarkaše u Evropi.

U par trenutaka sam napisao nešto tipa ‘a šta misliš o ovome, šta misliš o onome, nešto drugačije’, gde dobijem jednostavan odgovor ‘nije realno i tačka’. Tu se sva priča završava (smeh). Na kraju krajeva, evo pričam za podkast, a svi znaju, ako nisi toliko vrhunski igrač… Miško ima toliko igrača da jednostavno čovek fizički nema vremena da to sve obavlja“, kaže i dodaje:

Osnova našeg razgovora je da ja njega slušam. Na tome se bazira. Treba da budeš svestan svega toga. Već deset godina sarađujem s njim. Sećam da je bio neverovatno pošten prema meni kada sam došao u Megu”.

Ivanović se prisetio u perioda iz Mege.

Posle svake utakmice se Jaramazu i Zagoracu, koji su kasnije bili i u NBA, i sada igraju vrhunski, ‘peo na glavu’. Dok meni nije rekao reč. Mislio sam da ima određeni respekt prema meni, ali sam ukapirao da nije bilo tako jer nije trebalo da idem u NBA (smeh)“, zaključio je Ivanović za “Podcast.rs“.

Danas objavljeno

Zverev: Novak mentalno najjači, sjetimo se finala sa Federerom

Zeljka

Uhapšen bivši predsjednik Barselone

Zeljka

Real nudi Miciću 2,5 miliona evra

Zeljka

Ostavite komentar