Misica Valentina Petrović se oglasila nakon SKANDALA i pokazivanja DVOGLAVOG ORLA - BIGportal.ba
Ex Yu

Misica Valentina Petrović se oglasila nakon SKANDALA i pokazivanja DVOGLAVOG ORLA

Predstavnica Srbije na izbor za Mis Interkontinetal, Valentina Petrović, postala je glavna tema domačih medija zbog svoje nepromišljenosti

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Valentina, Mis Interkontinetal Srbije, slikajući se sa predstavnicama Crne Gore i takozvane države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, koji predstavlja simbol “Velike Albanije”, oglasila se na društvenim mrežama i javno se izvinila čitavoj Srbiji:

– Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

– Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

– Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

– Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti – napisala je Valentina na svom Instagram nalogu.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar