Misica pokušavala izgubiti kilograme kako bi bila ljepša: "Skoro sam umrla" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Misica pokušavala izgubiti kilograme kako bi bila ljepša: “Skoro sam umrla”

OPSJEDNUTOST sopstvenim izgledom Kristal Silvu skoro je koštala života. Ova ljepotica koja je 2016. godine na izboru za Miss Universe predstavljala Meksiko, iskreno je progovorila o svojoj borbi i opsjednutošću vitkom linijom kako bi spriječila druge djevojke da ponove njene pogreške. Tokom gostovanja u meksičkoj TV emisiji “Venga La Alegria”,…

OPSJEDNUTOST sopstvenim izgledom Kristal Silvu skoro je koštala života. Ova ljepotica koja je 2016. godine na izboru za Miss Universe predstavljala Meksiko, iskreno je progovorila o svojoj borbi i opsjednutošću vitkom linijom kako bi spriječila druge djevojke da ponove njene pogreške.

Tokom gostovanja u meksičkoj TV emisiji “Venga La Alegria”, 27-godišnja manekenka je objasnila kako je mjesecima povraćala nakon svakog obroka kako bi izgubila kilograme i “postala ljepša”.

Nakon višemjesečne zloupotrebe svog tijela, Kristal je odvezena u bolnicu gdje su otkrili da ima unutrašnje krvarenje i da je ono posljedica čestog povraćanja. Tada je obećala samoj sebi da će promijeniti način na koji živi.

Kako je ispričala, izgled njenog tijela počeo ju je brinuti u uzrastu od svega 12 godina, piše The Sun.

“Pogledala sam se u ogledalo i bila sam očajna jer nisam izgledala onako kako sam željela”, ispričala je.

https://www.instagram.com/p/BxS9OzvAKgy/

Kako je objasnila, tada nije ni znala kako na zdrav način postići željenu liniju.

“Nisam se ispravno hranila i nisam vježbala, ali u to vrijeme sam bila premlada da bih znala kako postati fit i kako oblikovati tijelo onako kako sam to željela”, priznala je.

https://www.instagram.com/p/BuZk0IVASwW/

Tokom tinejdžerskih godina pojavila se odbojnost prema hrani, a ubrzo je počela i povraćati obroke te je bulimija, poremećaj prehrane koji karakterišu ciklusi pretjeranog uzimanja i namjernog izbacivanja hrane, postala njena svakodnevica.

https://www.instagram.com/p/BxF49QGAW4b/

Danas, ona vodi potpuno drugačiji život i nastoji svojim primjerom i drugima pokazati da mogu biti vitki bez preuzimanja drastičnih mjera. Osim što se zdravo hrani, redovno odlazi i u teretanu, a svoje treninge često dijeli i na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/Bu-RQfOg77u/

Danas objavljeno

Džon Lenon mrzio jednu pjesmu koju je napisao za “Bitlse”

D

Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u krevetu

V.R.

Zarada holivudskih filmova strmoglavila se prošle godine

V.R.

Ostavite komentar