Mišel Obama otkrila zašto ne želi da njene kćeri uskoro udaju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mišel Obama otkrila zašto ne želi da njene kćeri uskoro udaju

Svoja razmišljanja o modernom majčinstvu i očekivanjima društva koja se postavljaju mladim ženama te otkrila u kojem smjeru odgaja svoje kćeri Maliu i Sashu.

– Previše mladih ljudi žuri u bračne vode prije nego što uopće znaju ko su i što žele, a onda se iznenade kada shvate da su odabrali krivu osobu ili se ne znaju izboriti s teškim situacijama, kazala je Obama i dodala da ne želi da njene kćeri imaju bilo kakvu vrstu pritiska da se moraju udati i imati djecu prije nego što shvate što žele od živote.

– Želim da prvo provedu vrijeme same sa sobom, da razviju neke vještine i da shvate da sreća ima više lica. Želim im otvoriti neke veće svjetove od onih koji im se pokušavaju nametnuti. Mislim da mogu biti sretne i ako se fokusiraju samo na svoju karijeru i nikada nemaju djecu. Jer njihova sreća je u njihovim rukama, naglasila je.

Michelle Obama otkrila je i da Malia i Sasha zajedno žive u Los Angelesu daleko od očiju javnosti. Malia je dobila unosan posao scenaristice u nadolazećem Amazon showu Donalda Glovera nakon što je prošle godine diplomirala na Sveučilištu Harvard, dok Sasha još studira na Sveučilištu Južne Kalifornije. I čini se da obje slušaju mamine savjete jer žive potpuno opušteno, poput svim mladih u sunčanoj Kaliforniji, a curama je bez sumnje trebao život bez strogog protokola i stege kakav su živjele dok im je tata bio predsjednik SAD-a.

Bivša prva dama otkrila je da je i ona u mladosti bila pod pritiskom porodice i društva sa stalnim pitanjima kada će se udati i roditi djecu što nikako ne želi priuštiti svojim kćerima koje podržava u njihovom samostalnom životu.

Izvor: gloria.hr

Danas objavljeno

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: “Sijevalo” sve što ne treba

Zeljka

Zlatna malina povukla jednu nominaciju zbog negativnih reakcija

Zeljka

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Zeljka

Ostavite komentar